Shakira:

Deler ærlig innlegg

«Selv om noen har sviktet oss, må vi fortsette å stole på andre.»

EMOSJONELT INNLEGG: Shakira delte første nyttårsdag et emosjonelt innlegg på Instagram, som trolig sikter til den angivelige utroskapen som ekskjæresten Gerard Piqué skal ha utsatt henne for. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB
EMOSJONELT INNLEGG: Shakira delte første nyttårsdag et emosjonelt innlegg på Instagram, som trolig sikter til den angivelige utroskapen som ekskjæresten Gerard Piqué skal ha utsatt henne for. Foto: Alberto Simon/DYDPPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I juni i fjor bekreftet artisten Shakira (45) at hun og den tidligere fotballspilleren Gerard Piquè (35) hadde valgt å gå hver til sitt, etter tolv år som kjærester. Det opplyste spanske Huffington Post.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette skal ha ført til at popstjerna kastet ham ut av deres felles hjem, skrev den spanske avisa El Periodico, gjengitt av svenske Expressen i juni.

Nå åpner «Waka Waka»-sangeren seg om det vonde året som har vært på Instagram. Det skriver blant andre People.

DRAMA: I en episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

I det emosjonelle innlegget, skrevet på spansk og engelsk, kommer artisten med et oppløftende budskap for 2023 til fansen, hvor det står følgende:

«Selv om noen har sviktet oss, må vi fortsette å stole på andre. Når du blir møtt med forakt, må du fortsette å kjenne din egen verdi. For det er flere gode mennesker enn uanstendige. Det er flere mennesker med empati enn likegyldighet. De som drar er færre enn de som blir ved vår side», er blant det hun skriver.

45-åringen uttrykker også sin tro på at smerte kan føre til at man vokser som menneske.

«Tårene våre er ikke forgjeves, de vanner jorda vår framtid vil springe ut av og gjør oss mer menneskelige, så selv mens vi lider av kjærlighetssorg kan vi fortsette å elske», står det avslutningsvis.

Selv om Shakira ikke nevner noen navn i innlegget, kan det tyde på at hun sikter til ekskjæresten Piqué, som hun angivelig tok på fersken med en annen kvinne.

Ifølge People ble eksparet nylig enige om en avtale angående omsorgen for deres to sønner, Milan (9) og Sasha (7), i kjølvannet av deres splittelse.

- Vårt eneste mål er å gi barna våre den ytterste trygghet og beskyttelse, og vi håper at de kan fortsette med livet i et trygt og rolig miljø, sa de den gang i en uttalelse til nettstedet.

SKANDALE: Tiger Woods var gift med svenske Elin Nordegren, men ble skilt etter avsløringer om utroskap. Her er elskerinnens versjon. Se «Tiger» på HBO nå. Video: HBO. Vis mer

I september i fjor gjorde sangeren et intervju med magasinet Elle, hvor hun ikke la skjul på at bruddet hadde vært alt annet enn lett, og omtalte å miste forholdet sitt som «de mørkeste tiimene i livet mitt».

Shakira fortalte den gang at det var vanskelig å snakke om bruddet, spesielt fordi hun fortsatt gikk gjennom det, og ikke minst fordi det skjedde i offentlighetens søkelys.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer