Rebecca Stella Simonsson:

Deler åpenhjertig: - Er så tungt

Stjerna deler tung beskjed.

ÆRLIG: Rebecca Stella Simonsson forteller ærlig om situasjonen hun står i for tida. Foto: Skjermdump fra Instagram
ÆRLIG: Rebecca Stella Simonsson forteller ærlig om situasjonen hun står i for tida. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Som influenser deler man livets oppturer og nedturer med følgerne sine. Det gjør også influenser, modell og «Paradise Hotel Sverige»-programleder Rebecca Stella Simonsson (36), som har nesten en halv million følgere på Instagram.

Overfor sine over 37 000 YouTube-abonnementer letter influenseren på sløret om utfordringer med en graviditet, som har gjort sterkt inntrykk på stjerna. Det skriver svenske Hänt.

OVERRASKET: Hertuginne Meghan viste seg i en videosnutt for CNN. Dette er hertuginnens første opptreden etter avsløringen om at hun hadde opplevd spontanabort. Video: CNN og Dagbladet TV Vis mer

- Skal vente på en spontanabort

Simonsson bor i Los Angeles med ektemannen Manny Dion og deres fire år gamle sønn Dion. Ifølge Hänt har det en stund vært stille fra influenseren, men nå bryter hun tausheten for å fortelle om hva hun har gått gjennom den siste tida.

Programlederen og ektemannen har forsøkt å få sitt andre barn, og tok lett på det siden ekteparet ble gravide med sønnen på andre forsøk. Men prosessen med å få et barn nummer to skulle bli alt annet enn enkel.

- Det var meningen at denne videoen skulle bli en video der jeg forteller at jeg er gravid. Jeg tenkte å vente tre måneder, for da pleier man jo som oftest å vite om man får beholde barnet, men dessverre gikk det ikke så bra for meg denne gangen, sier en berørt Simonsson i videoen.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i et innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

Tidligere har programlederen gått på hormontabletter i tillegg til å ha oppsøkt diverse fertilitetsklinikker, skriver Hänt. Til slutt mottok ekteparet gode nyheter: Simonsson var gravid.

Så skulle en dårlig nyhet komme like etter. Fosteret vokste ikke.

- Jeg er i uke sju, og har vært på ultralyd der legene kunne konstantere at det ikke hadde vokst i magen, og at de ikke finner et hjerte. Og at jeg skal vente på en spontanabort og være forberedt på det verste, så jeg går bare og venter på at jeg skal begynne å blø nå, forteller hun.

Vil hjelpe andre

Ifølge Lommelegen er det vanlig å oppleve en spontanabort, og man tror at mellom 10 og 15 prosent av alle graviditeter ender slik. 97 prosent av alle spontanaborter skjer i første trimester (de første tolv ukene).

DRAMATISK: Det ble dramatisk da realityparet Lisa Anckarman og Henrik Borg var på juleferie i Thailand. Lisa ble lagt inn på sykehus, og nå får vi endelig se hva som egentlig skjedde i deres YouTube-serie «Lisa&Henrik». Video: «Lisa og Henrik» / Steffen Pettersen Vis mer

Til sine YouTube-abonnementer forteller den svenske influenseren at hun ønsker å dele sin opplevelse, i håp om å være til hjelp for andre i samme situasjon.

- Dette er så tungt, jeg har forsøkt så lenge. Jeg har hele tida tenkt at jeg skal fortelle det, for jeg vet at det er så mange som går gjennom liknende ting, og jeg vil bare at dere skal vite at dere ikke er alene, sier TV-profilen, og innrømmer at hun har det tøft.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer