Deler åpenhjertig innlegg om abort

- Jeg er redd for at noen skal tro at jeg oppfordrer til abort.

ÅPEN: Eileen Eriksen vant årets sesong av «Paradise Hotel». I et nytt innlegg på sin blogg forteller hun at hun i helgen gjennomgikk en medisinsk abort. Foto: Privat 
ÅPEN: Eileen Eriksen vant årets sesong av «Paradise Hotel». I et nytt innlegg på sin blogg forteller hun at hun i helgen gjennomgikk en medisinsk abort. Foto: Privat  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld skrev tidligere «Paradise Hotel»-deltaker og blogger, Eileen Eriksen (24), et åpenhjertig innlegg på sin blogg.

I innlegget forteller Eriksen at hun i helga gjennomgikk en medisinsk abort etter et uønsket svangerskap.

«Jeg har blitt uønsket gravid og gått gjennom en medisinsk abort. Dette er absolutt noe av det verste jeg har opplevd noen gang», skriver Eriksen i blogginnlegget.

Personlig

Til Dagbladet forteller hun at hun ikke skrev innlegget for å få flere lesere på bloggen.

- Jeg gjorde det først og fremst for å gjøre det lettere for meg selv. Jeg ønsker å bruke bloggen som et hjelpemiddel, og det er viktig for meg å ha en ufiltrert og personlig blogg. Jeg ville få fram at det er lov å si at man ikke er klar, og det er lov å snakke om det selv om det er et tabubelagt tema, sier hun.

Eriksen forteller at hun har fått utelukkende positive meldinger i kommentarfeltet, men at hun var litt redd for hva folk skulle si.

- Jeg er redd for at noen skal tro at jeg oppfordrer til abort, men det gjør jeg ikke. Avgjørelsen jeg tok var riktig for meg, og jeg tror det er positivt å snakke om det, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer