Emil Solli-Tangen:

Deler babynyhet

Skal bli pappa!

BLIR PAPPA: Operasanger Emil Solli-Tangen skal bli pappa for første gang. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
BLIR PAPPA: Operasanger Emil Solli-Tangen skal bli pappa for første gang. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Operasanger og tidligere «Stjernekamp» og «Kompani Lauritzen»-deltaker Emil Solli-Tangen (31) skal bli pappa for første gang. Den hyggelige nyheten deler han på Instagram.

«3+1=4», skriver han til et bilde av seg selv, kjæresten og parets hund.

Det var Varden som omtalte saken først. De skriver at kjæresten, Cecilie Wangen, har termin i starten juni.

Kompanirekrutt

31-åringen er broren til Didrik Solli-Tangen, som nylig var å se i «Maskorama». Brødrene er begge utdannet operasangere, og Didrik har også vunnet Melodi Grand Prix

I 2020 var Solli-Tangen å se i TV 2-suksessen «Kompani Lauritzen». Da han røk ut tok han tapet tilsynelatende pent foran kameraene, men innrømmet overfor Dagbladet at det var svært tungt å takle tapet da han var vel innkvartert på et hotell etter kampen.

- Jeg var så lei meg. Jeg var skikkelig deppa. Da følte jeg meg dum, mislykka og alt var bare galt. Det var faktisk veldig tøft for meg, selv om det ikke vises på tv.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

I hans sesong var det bare én av sju gutter som hadde avtjent førstegangstjeneste. Solli-Tangen hadde lyst til å være i førstegangstjeneste som 18-åring, men en ulykke seks måneder før sesjon, satte en stopper for det.

- Jeg satt på rattet på en sykkel med to andre kompiser. Vi var på vei hjem fra fest, vi var 18 år og tenkte ikke så langt. Jeg klarte å få beinet inn i eikene, og da var det bråstopp. Jeg landet med haka i fortauskanten og splitta halve trynet, fortalte sangeren til Dagbladet i 2020.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer