Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg:

Deler babynyhet

Realityprofilene har blitt foreldre.

FÅTT BARN: Realityparet har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FÅTT BARN: Realityparet har fått en datter. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Linn Wøyen Lenes (22) og Øystein Lihaug Solberg (25) møttes første gang under innspillingen av realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020, der kjærligheten blomstret nærmest fra første stund.

I desember i fjor kunne de dele den gledelige nyheten om at de ventet sitt første barn.

«Vi gleder oss til du kommer i mai/juni 2022. Vi er spente, nervøse og fulle av kjærlighet. Uansett hvem du er kommer vi til å elske deg skyhøyt», skrev Lenes på Instagram den gang.

Nå avslører paret at dattera har meldt sin ankomst. Det gjør de på Instagram.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Under et bilde av Solberg og den nyfødte, skriver Lenes følgende:

«Vi har det fint, og er så stolte. Fødselshistorien kommer snart, vi skal nå bare nyte litt fred og ro etter noen ganske så intense sager som førte til styrtfødsel nå i dag. Endelig».

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes i å få en kommentar fra Linn Wøyen Lenes.

FORTSATT STORMFORELSKET: Det er snart ett år siden Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug Solberg forelsket seg på «Ex on the Beach». Mye har skjedd siden den gang. Video: Rød Løper Vis mer

Foreldrerollen

Da Dagbladet tok en prat med Lenes i mai, delte den tidligere realitydeltageren tanker om hva slags foreldre hun håper de blir.

- Vi er veldig åpne og aksepterende overfor alle. Vi dømmer ikke i det hele tatt. Det føler jeg er et lite problem i dag. Det er derfor det er så mye mobbing, fordi barn kopierer foreldrene sine. Vi kommer til å være veldig strenge på det at det ikke kommer til å være akseptabelt å snakke nedverdigende om noen. Og at vi støtter henne uansett.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer