Katarina Flatland:

Deler babynyhet

Nå er de tobarnsforeldre.

GLADNYHET: Katarina Flatland og Harald Dobloug har fått enda en sønn. Foto: Malin Haugan/Se og Hør
GLADNYHET: Katarina Flatland og Harald Dobloug har fått enda en sønn. Foto: Malin Haugan/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai ble det kjent at programleder Katarina Flatland (33) og ektemannen Harald Dobloug (33) venter sitt andre barn. Nyheten delte de i sin felles podkast, «Åpen journal».

I et lydklipp kan man høre parets eldste sønn si at det er «en baby inne i mammas mage», noe foreldrene kunne bekrefte.

- Det er en liten baby i magen og det synes vi er veldig hyggelig å dele med dere kjære lyttere - vi skal ha en liten baby til, la Flatland til.

Nå er ventetida imidlertid over, og Flatland og Dobloug har blitt tobarnsforeldre. Det avslører hun på Instagram.

«Velkommen til verden og familien, lille Bastian. Mamma, pappa og storebror sprekker av stolthet, og er hodestups forelsket i deg allerede», skriver hun under et bilde av seg selv og den nyfødte gutten.

Paret ble foreldre for første gang i 2020 da de kunne ønske sønnen Bernard velkommen til verden. Også den gang røpet de familieforøkelsen gjennom podkasten.

- Vi fikk en gjest inn i livet vårt litt tidligere enn planlagt, sa Dobloug, i episoden som fikk navnet «Den mest fantastiske gjesten i hele verden».

- Men det er jo den mest fantastiske gjesten, gaven og gutten i hele verden som har kommet til oss. Vi har blitt enn familie på tre, fortsatte Flatland.

- VELDIG BRA: Flere har lagt merke til en mystisk mann som har dukket opp en del på Øyunn Kroghs Instagram i det siste. Slik svarer hun på det. Reporter: Maria Ludvigsen. Video: Rød Løper Vis mer

- Endrer seg drastisk

Det er ingen tvil om at småbarnslivet byr på flere utfordringer, og at hverdagen blir annerledes når et barn kommer inn.

I et intervju med Dagbladet i sommer fortalte paret blant annet hvordan det å bli foreldre har påvirket forholdet.

- Det er mye som har endret seg. Vi har alltid likt å lage gode middager og før kunne vi kose oss lenge med det, men alt sånt utgår jo nå, fortalte Flatland og la til at det ikke lenger er overskudd til de små tingene de før gjorde for at hverdagen til partneren skulle bli litt bedre.

Selv om Dobloug syntes det å få barn var det beste som har skjedd ham, var han tydelig på at et barn ikke redder et forhold.

- Parforholdet endrer seg jo drastisk når man får barn. Så dersom det er noe som murrer bør man tenke seg veldig godt om, for det er utrolig slitsomt, sa han den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer