Andrea Badendyck:

Deler bilde av kjæresten

«Jeg elsker å være forelsket i deg», skriver Andrea Badendyck under bildet.

DELTE BILDE: Bloggeren Andrea Badendyck legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket om dagen. I helgen ga hun følgerne sine noen flere detaljer om sin nye kjæreste. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
DELTE BILDE: Bloggeren Andrea Badendyck legger ikke skjul på at hun er stormende forelsket om dagen. I helgen ga hun følgerne sine noen flere detaljer om sin nye kjæreste. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I februar kunne toppblogger og tidligere «Farmen»-profil Andrea Badendyck (24) avsløre at hun hadde funnet kjærligheten.

«Verdens snilleste og søteste kjæreste uten tvil, jeg er heldig», skrev hun på egen blogg, i forbindelse med et innlegg om hvordan hun den 24. januar feiret bursdagen sin. Hvem den utvalgte er, ønsket hun imidlertid å holde for seg selv.

Selv om hun fortsatt er sparsommelig med detaljer om kjæresten, viser Badendyck nå fram bilder av sin utkårede på Instagram.

Det var VG som først omtalte saken.

Avstandsforhold

Det var i helga at Badendyck publiserte et bilde av seg og sin nye kjæreste.

«Jeg elsker å være forelsket i deg», skriver hun under et bilde av de to sammen.

Navnet på kjæresten deler hun imidlertid ikke.

På sin egen blogg har hun derimot gitt noen fler detaljer om mannen som ser ut til å ha kapret hennes hjerte. Her skriver hun at han bor i Riga, Latvia, og at de to derfor har et avstandsforhold.

«Det er så koselig å være med kjæresten min igjen, vi er jo fortsatt nyforelsket, og jeg prøver å nyte denne fantastiske tiden så godt vi kan. Avstandsforhold gjør egentlig det hele enda bedre, for følelsen når man først ser hverandre igjen kan nesten ikke beskrives. Sommerfugler i hele kroppen. Forelskelse og kjærlighet er virkelig det fineste i hele verden, og jeg er så glad for at jeg har fått oppleve det igjen», skriver hun blant annet i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer