Jay Leno:

Deler bilde etter ulykken

Søndag forrige uke var talkshow-kongen involvert i en bilbrann.

BRANNSKADER: Leno har tydelige brannskader over halsen. Foto: Grossman Burn Center
BRANNSKADER: Leno har tydelige brannskader over halsen. Foto: Grossman Burn Center Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke kom nyheten om at Jay Leno (72) hadde vært involvert i en bilbrann og dermed blitt skadet. Leno, som er best kjent som programleder for «The Tonight Show», skal være svært bilinteressert, og ulykken fant sted i hans garasjeanlegg.

En av bilene hans skal brått ha tatt fyr og Leno tok skade under bilbrannen. Det skal være uklart hva som var årsaken til brannen.

Nå deler sykehuset Leno har vært innlagt på et bilde av den verdenskjente 72-åringen - man kan tydelig se brannskadene hans.

Skrevet ut

People skriver at den tidlige talkshow-verten nå er skrevet ut fra Grossman Burn Center i Los Angeles, ni dager etter han fikk alvorlige brannskader.

EKSPLODERTE: Trebarnsmoren Kate Wise fikk brannskader over hele kroppen etter å ha brukt håndsprit. Foto: GoFundMe. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer

Han skal imidlertid ikke være ferdig med behandling - Leno skal fortsette å få pleie for brannskadene han har fått i ansiktet, på hendene og brystet.

- Jay vil at alle skal vite at han er takknemlig for den pleie han har mottatt, og at han setter stor pris på alle ønskene om god bedring. Han ser fram til å tilbringe Thanksgiving sammen med familie og venner, og ønsker alle en fin høytid, heter det i pressemeldingen People har fått fra sykehuset.

Hudtransplantasjon

Leno skal ifølge People ha gått gjennom omfattende operasjoner etter brannulykken. Han skal blant annet ha fjernet skadet hud samt transplantert frisk hud til de skadede områdene på kroppen.

BRANNSKADE: Elisabeth Lund skulle bare gjøre noe hun hadde ønsket lenge, men utfallet ble ikke helt slik hun hadde sett for seg. Video: Luna Lea/Rød Løper. Reporter: Luna Lea. Vis mer

To dager etter hendelsen uttalte 72-åringen seg for første gangen, og fortalte at skadene var alvorlige.

- Jeg har fått seriøse brannskadet fra en bensinbrann. Jeg har det bra, jeg trenger bare ei uke eller to til å komme meg på beina igjen.

Tilstanden til Leno skal hele tiden ha vært stabil.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer