Deler bilde fra den private feiringen

Feiret med familie og venner på Skaugum.

KONFIRMASJON: Prinsesse Ingrid Alexandra ble konfirmert i slottskapellet den 31. august. Video: NRK. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag ble prinsesse Ingrid Alexandra (15) konfirmert i Slottskapellet. I tillegg til kongefamilien, var både nær familie, regjeringen og andre celebriteter på plass.

Seinere feiret prinsessa den store dagen sammen med familie og venner i kronprinsparets bolig på Skaugum. I den anledning deler kongehuset et bilde:

Der der man blant annet at kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon, kronprinsesse Mette-Marit, prins Sverre Magnus, Marius Borg Høiby og prinsesse Ingrid Alexandra har byttet ut bunadene.

Personlig tale

Som nylig konfirmant tok Ingrid Alexandra turen ut på Slottsbalkongen lørdag, sammen med sin far, kronprins Haakon (46), hvor hun vinket til de oppmøtte.

I etterkant av seremonien tok konfirmanten, kongefamilien og alle gjestene plass for en lunsj på slottet. Der benyttet flere av prinsessas familie anledningen til å si noen velvalgte ord til konfirmanten, som en gang skal bli Norges dronning.

Som flere ganger tidligere, kom kong Harald (82) med både en personlig og varm tale.

- Du er pliktoppfyllende, bevisst og flink. Du er varm og klok. Du har humor! Den vil du garantert trenge. Der håper jeg du har fått litt fra meg, var blant det kongen sa spøkefullt i talen til barnebarnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer