Fyrstinne Charlene:

Deler bilder etter operasjonene

Fyrstinne Charlene oppdaterer følgerne sine.

LANG TID FRA HVERANDRE: Fyrst Alberts kone fyrstinne Charlene har de siste måneden vært bortreist. Nå deler hun nye bilder. Foto: Splash News/NTB
LANG TID FRA HVERANDRE: Fyrst Alberts kone fyrstinne Charlene har de siste måneden vært bortreist. Nå deler hun nye bilder. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene (43) har flere ganger vært brutalt ærlig den siste tida, etter at hun har tilbrakt flere måneder borte fra ektemannen fyrst Albert (63) og deres seks år gamle tvillinger Gabriella og Jacques.

Charlene reiste til hjemlandet Sør-Afrika i mai og i ettertid har det blitt kjent at fyrstinnen har gjennomgått en operasjon som følge av komplikasjoner fra en tidligere operasjon, noe som er blitt bekreftet av fyrstepalasset.

Hun har derfor ikke fått reise hjem til familien i Monaco ennå, og nylig begynte rykter om at det er problemer i ekteskapet med Albert å svirre. Dette har hun selv slått tilbake mot.

- Ønsk meg lykke til

Til tross for avstand har fyrstefamilien tilsynelatende funnet en måte å holde hverandre oppdaterte på.

På Instagram deler nemlig Charlene nå nye bilder etter operasjonen, hvor hun blant annet snakker med tvillingene på FaceTime, ifølge People.

«Tilbringer tid med Jacqui og Bella og lager tepper til barnehagen ved siden av. Ønske meg lykke til», skriver hun til bildene.

Selv om tobarnsmora får tid med seksåringene digitalt, har hun ikke lagt skjul på at det er vanskelig å være borte fra dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer