Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler bilder med spesiell detalj

Besøkte sted med helt spesiell betydning for sønnen Alexander (4).

DELER NYE BILDER: Prins Carl Philip og kona prinsesse Sofia har delt en rekke private sommerbilder med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB Scanpix
DELER NYE BILDER: Prins Carl Philip og kona prinsesse Sofia har delt en rekke private sommerbilder med følgerne sine på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste ukene har en rekke kongehus delt private familiebilder med folket. Sist ut var den norske kongefamilien, som sendte en hyggelig sommerhilsen fra kongeparets feriested Mågerø på Tjøme - der en nesten fulltallig kongefamilie smilte til kameraet med ønske om god sommer.

Denne gang er det svenskenes prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (35) som gir den rojale fansen et innblikk i sommerferien sin. På Instagram har paret delt en rekke bilder fra ferien rundt om i Sverige - sammen med sine to sønner Alexander (4) og Gabriel (2).

Prinsefamilien har i likhet med svært mange andre valgt å feriere i hjemlandet i år - på grunn av coronaviruset. Familien på fire har blant annet besøkt Nynäs Naturreservat i Södermanland - et sted som har en helt spesiell kobling til eldstesønnen Alexander.

Spesiell dåpsgave

4-åringen fikk nemlig en utkikkspost i naturreservatet i symbolsk gave da han ble døpt i 2016 - ettersom han er hertug av Södermanland, hvor reservatet ligger.

- I forbindelse med Alexanders dåp, fikk han, som hertug av Södermanland, en symbolsk dåpsgave i form av et utkikkspunkt i Nynäs naturreservat. Vi anbefaler varmt stedet, skriver prinseparet i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer