Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Tom Hanks:

Deler corona-oppdatering

Skuespilleren oppfordrer alle til å følge rådene fra eksperter.

CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix
CORONASMITTET: Tom Hanks og kona, Rita Wilson, sitter i isolasjon på et sykehus i Queensland i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Natt til torsdag delte «Forrest Gump»-skuespilleren Tom Hanks (63) et innlegg på Instagram der det kom fram at både han og kona, Rita Wilson (63), hadde testet positivt for coronaviruset i Australia. Nå deler Hanks en oppdatering med fansen.

«Hei, folkens. Rita og jeg vil takke alle her Down Under (Australia, journ. anm.), som tar så godt vare på oss. Vi har Covid-19 og er i isolasjon så vi ikke sprer det til noen andre», åpner Hanks innlegget med, og legger til at det finnes flere folk som kan få store konsekvenser av å bli smittet av det.

Videre oppfordrer skuespilleren alle til å følge rådene som blir gitt.

«Vi tar en dag om gangen. Det er ting vi alle kan gjøre for å komme gjennom dette ved å følge rådene fra eksperter, og ta vare på oss selv og hverandre. Husk at til tross for de aktuelle hendelsene, er det ingen som gråter i baseball».

Innlegget har i skrivende stund fått nesten én og en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet er det flere som ønsker duoen god bedring.

Takker for støtten

Hanks og kona er i utgangspunktet i Australia for å spille inn en film om livet til Elvis Presley - der Hanks har rollen som Presley's manager, Tom Parker, ifølge avisa New York Times.

FØRSTE DØDSFALL: På Dagsrevyen torsdag kveld sier statsminister Erna Solberg at et eldre menneske i Norge har dødd som følge av coronasmitte. Video: NRK Vis mer

Produksjonen skulle begynne mandag, og produksjonsselskapet Warner Bros. har bekreftet at en i produksjonen har testet positivt for coronaviruset, skriver Deadline.

Etter at det ble kjent at Tom Hanks og kona var smittet av viruset, delte skuespillerens sønn, Colin Hanks (41) et innlegg på Instagram der han takket for støtten faren og stemora har fått, samt helsevesenets innsats.

«Vi er så takknemlige for støtten fra alle. Foreldrene mine får utmerket støtte i Australia, og det går etter forholdene bra med dem (de er ved godt mot)», skrev han.

«Til tross for at jeg er i Los Angeles og ikke har sett dem på over tre uker, har vi vært i kontakt hele tida, og er sikre på at de vil bli bedre», la han til.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Oppfordres til karantene

Onsdag hadde Australia påvist mer enn 120 tilfeller av coronaviruset, og ifølge NTB har myndighetene i Queensland opplyst at det foretas smittesporing av alle som har vært i nærkontakt med Hanks eller Wilson.

Disse oppfordres til å sette seg selv i karantene inntil videre.

Hele Norges coronakart