«The Crown»

Deler de første bildene

Siste sesong har premiere seinere i år.

SLÅENDE LIK: Skuespillerne Ed McVey og Meg Bellamy spiller rollene som prins William og prinsesse Kate i «The Crown». Foto: Andrew Milligan/PA/NTB
SLÅENDE LIK: Skuespillerne Ed McVey og Meg Bellamy spiller rollene som prins William og prinsesse Kate i «The Crown». Foto: Andrew Milligan/PA/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du en av dem som nesten ikke kan vente på en ny sesong av det kongelige Netflix-dramaet «The Crown»? Da er du i så fall neppe alene.

Den siste sesongen av seriefavoritten spilles for tiden inn i Storbritannia, og vil ta sted på slutten av 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet.

Slik blir siste sesong

Rykende ferske bilder kan derimot tyde på at forholdet mellom prins William (40) og prinsesse Kate (41) blir en sentral del av sesongen.

De første bildene fra innspillingen viser skuespiller Ed McVey (21) i rollen som prins William, mens Meg Bellamy (19) dukker opp i rollen som prinsesse Kate.

Forrige sesong sluttet med at prinsesse Diana ble invitert på ferie til St. Tropez med Mohamed Al-Fayed. Den kommende sesongen vil trolig ta fatt på en rekke store hendelser i det britiske kongehuset, som Dianas tragiske bilulykke og død, og tiden etterpå.

Spiller død Diana

Det har tidligere blitt meldt at Elizabeth Debicki, som spiller Diana i Netflix-serien, måtte ligge i en åpen kiste og spille den døde prinsessen.

Ifølge The Sun kommer serien til å vise helsepersonell dekket i blod mens de prøver å redde Diana.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer