Brooklyn Beckham og Nicola Peltz:

Deler detaljer fra bryllupet

Viser fram private bilder fra den storslåtte feiringa.

MANN OG KONE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i helgen. Her dagen etter bryllupet. Foto: Splash News/NTB
MANN OG KONE: Brooklyn Beckham og Nicola Peltz giftet seg i helgen. Her dagen etter bryllupet. Foto: Splash News/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Brooklyn Beckham (23) og Nicola Peltz (27) ga hverandre sitt «ja» i helga og ifølge Sky News var flere store kjendiser til stede for å delta under seremonien, deriblant Eva Longoria (47) og Serena Williams (40).

Kjendissønnen og hans ferske kone har imidlertid vært forholdsvis hemmelighetsfulle når det kommer til bryllupet, men nå har bruden delt flere bilder fra den store dagen.

Drømmekjole

«Mr. og mrs. Peltz Beckham», skriver hun til et bilde av seg og ektemannen.

27-åringen har også delt bilde av en brudekjolen, som er designet av Leslie Fremar for Valentino. Selv beskriver Peltz kreasjonen som «drømmekjolen».

Brudgommen har også delt noen av de samme bildene, samt et av seg selv sammen med sin far David Beckham (46), og brødrene Romeo (19) og Cruz Beckham (17).

Vill sum

Paret forlovet seg sommeren 2020, et halvt år etter at de ble et par. Det har flere ganger blitt spekulert rundt om de allerede hadde giftet seg, men vielsen skjedde altså ikke før natt til søndag norsk tid.

Nettstedet News skrev i forkant av bryllupet at paret skulle gi hverandre sitt «ja» i Palm Beach, Florida, hvor Peltz' familie har en eiendom ved stranda verdt svimlende 131 millioner dollar - over 1,1 milliard norsk kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer