Linni Meister:

Deler detaljer om bryllupsplanleggingen

- Jeg har funnet brudekjole.

PLANLEGGER BRYLLUP NESTE ÅR: Om alt går etter planen, blir Linni Meister og Niklas Tangen Klein rette ektefolk neste sommer. Foto: Andreas Fadum
PLANLEGGER BRYLLUP NESTE ÅR: Om alt går etter planen, blir Linni Meister og Niklas Tangen Klein rette ektefolk neste sommer. Foto: Andreas FadumVis mer

For drøye to år siden kunne Linni Meister (33) avsløre at hun og kjæresten, Niklas Tangen Klein (22), hadde forlovet seg.

Det romantiske frieriet fant sted på den spanske ferieøya Ibiza og Linni har tidligere forklart til Se og Hør at kjæresten lurte henne trill rundt, slik at overraskelsen ble enda større da han plutselig gikk ned på kne.

- Jeg fikk helt sjokk, forklarte 33-åringen til ukebladet da forlovelsen ble kjent.

To år seinere er paret fortatt ikke å regne for rette ektefolk. Snarere tvert imot har Linni avslørt at de to har brutt forlovelsen hele tre ganger, men likevel landet på at det skal være de to.

Da Dagbladet møtte Linni under TV3s høstlansering mandag, kunne hun avsløre at de nå har kommet lenger i planleggingen av det kommende bryllupet.

SYV ÅR SIDEN: Linni Meister Therese Haugsnes, Mari Haugersveen og Carina Dahl var med i realityserien «Tigerstaden» på TV 2 i 2012. De to sistnevnte oppsummerer hva de husker best. Vis mer

- Har funnet kjole

Om alt går som de håper, vil paret gi hverandre sine ja neste år, forteller Linni til Dagbladet.

- Vi har bestemt oss for å gifte oss neste år, og vi tror det blir rundt august. Jeg har allerede funnet kjole og mulig vi nå også begynner å lande location, sier Linni, og legger til at invitasjonene sendes ut etter jul.

Hvor bryllupet vil stå, er ikke helt spikret i skrivende stund, men Linni har tidligere fortalt til Se og Hør at de har planlagt å holde bryllupet på en liten herregård i Sverige. Tidligere har paret uttalt at de også har vurdert Gol og at de vil holde et tredagers bryllup.

- Første dagen skal det være et casino-tema, slik at folk kan bli bedre kjent og bare kose seg. Andre dagen er det bryllup, og tredje dagen er det bare å slappe av og kose seg, har Linni tidligere uttalt til Se og Hør.

Hva som blir den endelige planen for den store dagen, gjenstår å se.

Med sønnen på tv

Denne høsten er Linni aktuell med to serier på TV3, både «Charterfeber» og «Kjendismødre».

På spørsmål om hva sønnen, Dennis (10), mener om morens tv-karriere, forklarer Linni at han selv ønsker å gå i samme retning, og derfor bare synes det er gøy å se henne på tv.

- Han er jo veldig vant til det, men han elsker det og synes det er kjempegøy.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og her er noe av det første de gjør. Video: Viafree Vis mer

Denne høsten blir også han å se på skjermen, gjennom serien «Kjendismødre». Det tror Linni blir stas for sønnen, som selv drømmer om et liv i rampelyset som både skuespiller og danser når han blir eldre.

- Vi har tatt noen runder på det, men han elsker det og det er det han vil gjøre selv, så da er det jo gøy at han får prøvd seg litt fram, sier Linni om sønnens tv-debut.

Selv om det har gått ti år siden Linni ble mamma for første gang, har hun ikke umiddelbare planer om flere barn.

- Vet du, jeg kunne fått hundre barn om alle var som Dennis. Det mener jeg. Men akkurat nå er det perfekt som det er, fordi nå klarer jeg å kombinere mammarollen med karrieren.