Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler ferske bilder av prinsen

Julian Herbert Folke kom til verden forrige uke.

TRE BARN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip fikk sin tredje sønn fredag i forrige uke. Nå deler de nye bilder av prinsen. Foto: Kungahuset / NTB
TRE BARN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip fikk sin tredje sønn fredag i forrige uke. Nå deler de nye bilder av prinsen. Foto: Kungahuset / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fredag i forrige uke ble prins Carl Philip (41) og prinsesse Sofia (36) foreldre for tredje gang, også denne gang til en liten gutt. Søndag ble det avslørt at han skal hete Julian Herbert Folke, og samme kveld viste de han stolt fram på Kungahusets Instagram-profil.

Nå deler imidlertid prinseparet flere ferske bilder av den lille prinsen, denne gang sammen med storebrødrene sine og pappa.

«Livet ga meg ikke bare en, men fire vakre prinser. Et stort takk fra oss alle for alle varme gratulasjoner i forbindelse med Julians ankomst», skriver prinsesse Sofia på prinseparets Instagram.

Fra tidligere har paret sønnene Alexander og Gabriel, som kom til verden i henholdsvis 2016 og 2017.

Tre sønner

Den lille prinsen veide 3220 gram og var 49 centimeter lang ved fødselen.

- Vi er så glade og takknemlige over å få ønske vår tredje sønn velkommen i familien. Denne dagen har både vi og storebrødrene hans lengtet etter. Nå ser vi fram til å få lære og kjenne vårt nye familiemedlem, sa den nybakte trebarnsfaren etter å ha fått sin tredje sønn med kona.

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte til Dagbladet da at den nye prinsen er skjønn og har fått et nydelig navn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer