Matthew Perry:

Deler første bilde av forloveden (29)

Skuespilleren viser stolt fram sin 22 år yngre forlovede Molly Hurwitz på Instagram.

SJELDENT SYN: Skuespiller Matthew Perry overrasker fansen ved å dele bilde av forloveden Molly Hurwitz. Her er han avbildet i midten med flere av «Friends»-kollegene. Foto: Neil Munns / Pa Photos / NTB

SJELDENT SYN: Skuespiller Matthew Perry overrasker fansen ved å dele bilde av forloveden Molly Hurwitz. Her er han avbildet i midten med flere av «Friends»-kollegene. Foto: Neil Munns / Pa Photos / NTB

Vis mer
Publisert

I slutten av november kom den hyggelige nyheten om at «Friends»-stjerna Matthew Perry (51) hadde forlovet seg med sin 22 år yngre utkårede Molly Hurwitz (29).

- Jeg bestemte meg for å forlove meg. Heldigvis så dater jeg den mest fantastiske kvinnen på jordas overflate på dette tidspunktet, fortalte skuespilleren overfor People.

Perry har imidlertid vernet godt om forholdet og har fram til nå ikke delt noen bilder av Hurwitz. Søndag overrasket han derimot sine over sju millioner følgere ved å stolt vise fram forloveden sin.

Sjeldent syn

På bildet ser man Hurwitz løfte det lange håret sitt opp, mens hun har på seg en svart T-skjorte. «Could this BE any more of at T-shirt», står det på plagget, og er skrevet i den gjenkjennelige fonten fra «Friends».

Ifølge People er dette en parodi på en av Perrys «Friends»-karakter Chandler Bings replikker fra serien.

Bildet har i skrivende stund fått nesten 800 000 likerklikk og det er tydelig at fansen jubler over å endelig få se stjernas utkårede.

«Hun er så søt og vakker», skriver en ivrig fan, mens en annen følger opp med: «Hun likner på Monica», og refererer til «Friends»-karakteren spilt av Courteney Cox (56).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer