Henrik Elvejord Borg:

Deler gladnyhet: - Vært et helvete

Henrik Elvejord Borg deler oppdatering fra sykehuset.

OPERERT: Henrik Elvejord Borg skadet seg stygt for et par år siden. Onsdag ble han operert. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
OPERERT: Henrik Elvejord Borg skadet seg stygt for et par år siden. Onsdag ble han operert. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg skulle prøve å ta en «backflip», men det skar seg totalt. Beinet mitt brakk tvers av, sa forfatter, influenser og tidligere «Ex on the beach»-deltaker Henrik Elvejord Borg (27) til Dagbladet våren 2019.

Den gang hadde han pådratt seg en stygg skade i høyre bein etter en heisatur til Asia. Da Dagbladet snakket med han noen måneder seinere uttlukket han ikke amputasjon, men nå, drøye to år etter, deler Borg en langt hyggeligere nyhet.

«Endelig er metallet ute av høyrebeinet etter to og et halvt år», skriver han på Instagram til et bilde fra sykehussenga, og fortsetter:

«Det har vært et helvete å humpe rundt på krykker i over et halvt år og å halte rundt i nesten to år. Det kapittelet er nå over, og det blir nok aldri en baklengs salto på meg igjen i dette livet i hvert fall. Nå skal jeg gå noen dager på krykker og slappe av».

- Mye vondt og besvær

Når Dagbladet snakker med ham onsdag kveld har han endelig kommet seg hjem på sofaen etter en omlag tre timer lang operasjon.

- Jeg har det helt ok. Nå ligger jeg i litt lett rus på sofaen, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer