Deler gladnyhet etter kreftbeskjed

I midten av oktober kom nyheten om at The Wanted-medlemmet Tom Parker har fått hjernekreft. Nå har han blitt pappa igjen.

BLE FORELDRE: Det tidligere The Wanted-medlemmet Tom Parker og kona Kelsey Hardwick har blitt foreldre for andre gang. Foto: Can Nguyen / REX / NTB
BLE FORELDRE: Det tidligere The Wanted-medlemmet Tom Parker og kona Kelsey Hardwick har blitt foreldre for andre gang. Foto: Can Nguyen / REX / NTB Vis mer
Publisert

I midten av oktober kom nyheten om at The Wanted-medlemmet Tom Parker (32) har blitt diagnostisert med en svulst i hjernen.

I et langt innlegg på Instagram åpnet han seg opp om diagnosen, og om hvordan den siste tida hadde vært for den lille familien.

«Det finnes ingen enkel måte å si dette på, men jeg har dessverre blitt diagnostisert med en svulst i hjernen og gjennomgår allerede behandling. Etter å ha tenkt oss om, har vi bestemt oss for at vi, i stedet for å gjemme det, skal gi ett intervju der vi åpner så mye opp om detaljene som mulig», skrev han til sine 193 000 følgere.

KREFTSJOKK: Da Karsten Warholm løp seg inn i de norske hjertene med VM-gull i London i 2017, hadde kjæresten Oda Djupvik nettopp fullført sin siste kreftbehandling. Det kommer frem i NRK-serien «Karsten og Leif». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble pappa for andre gang

Parker har en datter sammen med kona Kelsey Hardwick (30), og da kreftsykdommen ble kjent ventet de sitt andre barn sammen.

Nå har imidlertid det nye familietilskuddet meldt sin ankomst.

Det avslører en av 32-åringens bandkolleger i The Wanted, Max George (32). Overfor ITV forteller 32-åringen at Hardwick fødte forrige uke.

- Tom er en fighter. Jeg snakket med ham i går, og det går fint, fortsetter George til ITV, ifølge BBC.

AVSLØRER: Det er The Wanted-kollegen Max George som røper at Tom Parker og kona har fått sitt andre barn. Foto: Ken Mckay / ITV / Shutterstock / NTB
AVSLØRER: Det er The Wanted-kollegen Max George som røper at Tom Parker og kona har fått sitt andre barn. Foto: Ken Mckay / ITV / Shutterstock / NTB Vis mer

Om paret fikk en gutt eller ei jente, er foreløpig ikke kjent.

Ifølge OK! Magazine er det krefttypen glioblastom 32-åringen har fått. Det var til nettopp det magasinet at han og kona valgte å åpne seg om den tøffe tida.

Ifølge Oslo universitetssykehus er dette en alvorlig diagnose, med svært dårlige prognoser. De fleste som får påvist krefttypen lever bare i litt over ett år etter at diagnosen er stilt.

Parker har kreft i fjerde stadium, og valgmulighetene er få. Sannsynligvis vil han dø innen et år.

- Jeg er fortsatt i sjokk. Det er altfor mye å svelge. Jeg visste at noe var galt, men jeg hadde aldri regnet med dette. Man tenker aldri at sånne ting kommer til å skje med deg, sa han.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Vil ikke få en prognose

Til OK! uttalte paret at de ikke har bedt om å få en prognose av legene.

- Jeg sa at det ikke kom til å være noe bra for Tom og det mennesket han er. Han hadde bokstavelig talt sittet og telt dager i stedet for å leve livet. Vi tenker ikke på den måten, sa hun.

SYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte i 2010. Siden har medlemmene gått forskjellige veier. Tom Parker (nummer to fra høyre) avslørte i midten av oktober at han hadde fått diagnostisert en svulst i hjernen. Her med de øvrige medlemmene av gruppa: Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Max George og Jay McGuiness. Foto: Steve Meddle/REX, NTB
SYK: Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de debuterte i 2010. Siden har medlemmene gått forskjellige veier. Tom Parker (nummer to fra høyre) avslørte i midten av oktober at han hadde fått diagnostisert en svulst i hjernen. Her med de øvrige medlemmene av gruppa: Siva Kaneswaran, Nathan Sykes, Max George og Jay McGuiness. Foto: Steve Meddle/REX, NTB Vis mer

Det irsk-britiske boybandet The Wanted gjorde stor suksess da de for ti år siden ga ut sin første singel og sitt første album. Singelen nådde førsteplassen i Storbritannia, mens albumet kom på en fjerdeplass. De fem medlemmene var aktive fram til 2014, da prosjektet ble lagt på is.

Flere har imidlertid gjort det bra som soloartister i ettertid. En av dem er britiske Parker. Han har siden jobbet som DJ, vært realitydeltaker og har spilt selveste Danny i en nasjonal oppsetning av «Grease».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer