Christine Koht:

Deler gladnyhet på bursdagen

Komikeren avslører svaret på prøvene om spredning.

NY OPPDATERING: Christine Koht har endelig fått svar på prøvene om det er noe spredning. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix .
NY OPPDATERING: Christine Koht har endelig fått svar på prøvene om det er noe spredning. Foto: Berit Roald / NTB Scanpix . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I mars fikk 53 år gamle Christine Koht omsider flytte hjem igjen til Tønsberg, etter en rekke sykehusopphold og opptrening på Sunnaas sykehus som følge av en alvorlig kreftdiagnose.

Hele veien har komikeren vært åpen om sykdommen, blant annet i form av oppdateringer med følgerne sine i sosiale medier. I slutten av april delte 53-åringen et innlegg på Facebook hvor hun uttrykte stor glede over å kunne besøke mora, Kirsten Koht.

«Etter såååå lang tid på sykehus med kreft og tre ganger i respirator, så kjenner jeg en så UTROLIG glede i å bare være til - å få leve. Spesielt i dag, for det er aller første gangen jeg er på besøk hos mamma på over halvannet år. Tenk det. Selv om vi sitter tre meter fra hverandre», var noe av det hun skrev.

I samme Facebook-innlegg kom det også fram at 53-åringen skulle på Radiumhospitalet i Oslo for å ta CT av hele kroppen. Dette for å sjekke om kreften har spredd seg.

Da komikeren mottok Kreftforeningens hederspris 6. mai kom det fram at hun skulle få svar på om kreften har spredd seg mandag 11. mai.

Takknemlig

Siden den gang har det vært stille fra Koht, men tirsdag deler hun en etterlengtet oppdatering i form av en video på Facebook.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer