Cecilie Steinmann Neess

Deler gladnyhet

Komikeren venter barn.

VENTER BARN: Komiker Cecilie Steinmann Neess venter barn med kjæresten Benjamin Giørtz. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
VENTER BARN: Komiker Cecilie Steinmann Neess venter barn med kjæresten Benjamin Giørtz. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komikeren Cecilie Steinmann Neess (33), bedre kjent som Cess, venter barn med kjæresten Benjamin Giørtz, melder hun selv på Instagram.

- Når du innser at du ikke har lagt ut noe på Instagram på en evighet, og tenker at neste innlegg bør være noe stort! Og det blir vel ikke større enn dette?! Jeg skal bli mamma! Benjamin og jeg skal bli foreldre! Vi gleder oss masse!!, skriver komikeren på Instagram.

«Det var et nervøst øyeblikk»

Det var i august 2018 at Cess viste frem kjæresten sin for aller første gang.

Anledningen var premieren til Pernille Sørensens forestilling «Kultur», og den røde løperen var rullet ut for de premiereklare kjendisene.

Da Dagbladet møtte paret igjen under «Humorprisen» kort tid etter, avslørte Cess at det slettes ikke var planlagt at det var på den røde løperen hun skulle avsløre hvem hennes utkårede var.

- Jeg var så redd. Det var et nervøst øyeblikk. Jeg var så redd for kommentarer og tilbakemeldinger, og ikke minst overskriftene som skulle komme, fortalte hun da.

Noen uker før hadde komikeren avslørt i et intervju hos P4 at hun endelig hadde fått seg kjæreste, men da var hun svært hemmelighetsfull rundt sin utkårede. Det vakte dermed stor spenning rundt hvem den heldige mannen er.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

- Men så var det ikke noe skummelt likevel. Alle var sånn: «Cess klarte det! Det er mulig for alle! Det er håp!», lo Cess på den røde løperen til Dagbladet og la til:

- Men så har jo Instagram'en min blitt ræva etter det. Nå vet jeg ikke hva jeg skal finne på, for nå er alt bra, liksom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer