Kate Hudson:

Deler gladnyhet

Skuespilleren sa «ja».

LYKKEN SMILER: Skuespiller Kate Hudson delte en gladnyhet på Instagram kort tid før Met-gallaen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
LYKKEN SMILER: Skuespiller Kate Hudson delte en gladnyhet på Instagram kort tid før Met-gallaen. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at lykken smiler for skuespiller Kate Hudson (42), kjent fra romantiske filmer som «How To Lose A Guy In Ten Days» og «Fool's Gold», om dagen.

Hun har vært i et forhold med skuespiller Danny Fujikawa (35) siden 2016, og to år seinere, i 2018, ble de foreldre til lille Rani Rose Hudson Fujikawa (2).

Fra tidligere har hun sønnene Bingham «Bing» (9) og Ryder (16).

Nå har paret også valgt å ta forholdet ett steg videre.

KATE HUDSON: Filmen Music, som er regissert av musikeren Sia, slaktes av seere og anmeldere for sin tolkning av autisme. Samtidig er den nominert til Golden Globe for beste film. Foto: Merrick Morton/Vertical Entertainment Vis mer

Deler gladnyhet

Mandag denne uka, kort tid før hun dukket opp på den røde løperen under årets Met-galla, delte hun nemlig et bilde på Instagram av de to.

På fingeren har hun en forlovelsesring, og til bildet skriver hun: «La oss gjøre dette».

Innlegget, som viser at paret har forlovet seg, har i skrivende stund fått over en halv million likerklikk. Og gratulasjonene strømmer inn.

Paret møttes allerede tidlig på 2000-tallet, men det var som nevnt ikke før i 2016 at romantikken blomstret.

De møttes gjennom Erin (39) og Sara Foster (40) - Hudsons venninner. De er døtrene til musiker David Foster (71), som nå er i et forhold med Katharine McPhee (37). Foster var tidligere gift med Rebecca Dyer, som også har vært i et forhold med Fujikawas far, Ron.

Foster-søstrene og Fujikawa er altså stesøsken.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Slik møttes de

Det var i et Instagram-innlegg i 2017 at skuespilleren delte historien om hvordan paret først møttes.

«Første gang jeg møtte Danny var jeg 23 år og veldig gravid med Ryder (sønnen, journ.anm.). Hans stesøstre er mine beste venner, så vi har vært i samme krets i over et tiår! (...) På vårt 15. år som bekjente var vi i stand til å åpne hjertene våre for hverandre og føle på ekte kjærlighet, og det har vært fantastisk», skrev hun den gang.

Fra 2000 til 2007 var skuespilleren gift med The Black Crowes-medlem Chris Robinson (53). Sammen fikk de sønnen Ryder.

Sønnen Bingham fikk hun med Muse-vokalist Matthew Bellamy (41), som hun var i et forhold med fram til 2014.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer