Leona Lewis:

Deler gladnyhet

Artisten Leona Lewis har blitt mamma.

BABYLYKKE: Leona Lewis og ektemannen har blitt foreldre. Foto: Skjermdump Instagram.
BABYLYKKE: Leona Lewis og ektemannen har blitt foreldre. Foto: Skjermdump Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mars ble det kjent at «Bleeding Love»-sangeren Leona Lewis (37) og ektemannen, Dennis Jauch (36), skulle bli foreldre for første gang.

Nå kan paret avsløre at barnet har meldt sin ankomst, og at det er en liten jente de har ønsket velkommen til verden, skriver People.

BABYLYKKE: Maria Amundsen, kjent fra «Ex on the beach», forteller om veien til fødselen og hvorfor hun ikke har planer om å forlove seg med det første. Reporter/klipp: Luna Lea. Vis mer

Babynyheten delte artisten på sin egen Instagramprofil, hvor hun også kunne avsløre hva den lille jenta skulle hete.

«Og så var vi tre. Vår lille Carmel Allegra kom til verden 22.7.22», skrev Lewis under det søte bilde hvor hun og ektemannen holder deres førstefødte.

Jenta skal hete Carmel Allegra, og ble født 22. juli.

Også nyheten om graviditeten ble avslørt på Instagram.

«Jeg kan ikke vente til å møte deg til sommeren», skrev den nybakte moren den gangen, hvor hun stolt viste fram sin voksende babymage.

Ektemannen hennes har delt det samme bildet med følgende tekst:

GLADNYHET: Tidligere «Paradise hotel»-vinner Victoria Lovise Langfjell og kjæresten Elias Bården deler nå en gladnyhet. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Luna Lea. Vis mer

«Den største gaven jeg kunne bedt om kommer denne sommeren. Du er en hot mamma».

Nå kan ekteparet se fram til en ny tilværelse som småbarnsforeldre.

Lewis stakk av med seieren i den britiske utgaven av sangkonkurransen «X Factor» i 2006. I etterkant opplevde hun stor suksess blant annet med låtene «Bleeding Love», og «Better In Time».

COMEBACK: Jentegruppa «The Pussycat Dolls» skal gjøre comeback, og i helgen opptrådte de under den britiske versjonen av X Factor. Ikke alle var like fornøyde etter showet. Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

Paret møttes for første gang i 2010. Da jobbet Jauch som reservedanser på en av turneene hennes, «The Labyrinth».

Det oppsto fort hete følelser mellom paret, men det skulle likevel ta ni år før de ga hverandre sitt ja, i en storslått seremoni i Toscana i Italia.

- Vi er så klare for å gjøre dette. Dennis er den mest snille, hensynsfulle personen jeg noensinne har møtt. Han har vært min klippe i alle mine opp- og nedturer i livet, sa Lewis til Hello i forkant av bryllupet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer