Catalin Andrei Mihu:

Deler gladnyhet

Paret bor sammen store deler av tida - men proffdanseren trekker noen ganger til Drammen likevel.

KJÆRESTER: Etter flere måneder med spekulasjoner, bekreftet Iselin Guttormsen i vinter at hun og Catalin Andrei Mihu var et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTER: Etter flere måneder med spekulasjoner, bekreftet Iselin Guttormsen i vinter at hun og Catalin Andrei Mihu var et par. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Skal vi danse» er i gang igjen, og publikum får nok en gang et gjensyn med ulike proffdansere. Blant dem man har sett i tidligere sesonger er Catalin Andrei Mihu (28). I år danser han med Trude Vasstrand (58), men de to forrige sesongene danset han med influenser Iselin Guttormsen (36).

Det har nærmet blitt normen at det oppstår romanserykter mellom parene i dansekonkurransen, og som oftest har det ikke rot i virkeligheten. Men innimellom viser deg seg at det faktisk har oppstått søt musikk.

Det var tilfellet for Mihu og Guttormsen. Etter flere måneder med spekulasjoner og romanserykter bekreftet sistnevnte forholdet tidligere i år.

Bor hos henne

Dagbladet besøker årets dansere på dansesenteret, og der kan Mihu fortelle at paret bor sammen store deler av tida.

FLERE BARN: Iselin Guttormsen har aldri før vært så forelsket som hun er i sin tidligere dansepartner og nå kjæreste Catalin. Selv har hun to barn fra før av, og på spørsmål om barn med sin nye kjæreste, svarer hun dette. Reporter: Jonas Hammer. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Når flyttet dere sammen?

- Vi har ikke flyttet helt sammen, ikke offisielt, sier Mihu.

- Men dere er samboere?

- Ja, svarer proffdanseren men legger vekt på at han er opptatt av at Guttormsen får tid med de to døtrene sine alene. Han forklarer at hun har dem annenhver uke.

- Jeg har ikke flyttet helt, vi tar fortsatt hensyn til jentene. Jeg prøver å ikke være der i begynnelsen av uka, slik at de føler at de kommer hjem til mammaen sin. Det er viktig for meg at de får tid sammen, sier han og legger til:

- Så jeg bort fortsatt litt i Drammen. Men jeg bor på en måte med henne i huset hun har kjøpt selv også. Men det er hennes hus, ikke vårt.

ROMANSE: Iselin Guttormsen og Catalin Andrei Mihu fant tonen på «Skal vi danse», noe som har resultert i mye rykter. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Celina Morken. Vis mer

- Så lykkelig

Mihu og Guttormsen var gjenstand for flerfoldige romanserykter. På spørsmål om når han selv forsto at han falt for den frittalende influenseren røper han at det var gradvis.

- Det var på andre året, da vi fikk muligheten til å danse sammen igjen. Det var etter wienervalsen. Det skjedde sakte. Jeg kjente Iselin fra året før, men vi holdt ikke kjempegod kontakt med hverandre. Men så danset vi sammen igjen året etter, og jeg ble enda bedre kjent med henne. Det skjedde gradvis.

Han forteller også at han har blitt godt tatt imot av Guttormsens familie, og legger ikke skjul på at han har blitt glad i dem. Spesielt døtrene hennes.

- De er de søteste i hele verden. Jeg er så glad og takknemlig. Jeg tenker hver dag: «Gud, så takknemlig jeg er for å ha møtt disse jentene». Hele familien hennes, alle er så bra. Jeg har ikke ord som kan beskrive hvor lykkelig jeg er.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer