Prins Philip:

Deler helseoppdatering

Prins Philip skal etter forholdene ha det bra.

INNLAGT: Prins Philip (99) ble i forrige uke innlagt på sykehus fordi han følte seg uvel. Nå forteller prins William at han har det bra. Foto: Alastair Grant / AP Photo/ NTB
INNLAGT: Prins Philip (99) ble i forrige uke innlagt på sykehus fordi han følte seg uvel. Nå forteller prins William at han har det bra. Foto: Alastair Grant / AP Photo/ NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prins Philip (99) har de siste åra hatt flere utfordringer med helsa, og i forrige uke ble han innlagt på sykehus etter å ha følt seg uvel. Det bekreftet Buckingham Palace, som den gang opplyste om at prins Philip ville bli værende på sykehuset for observasjon og for å få hvile.

- Hans kongelig høyhet, hertug av Edinburgh, ble lagt inn på King Edward VII Hospital i London tirsdag kveld, sa en talsperson for Buckingham Palace forrige uke.

Nå forteller prins William (38) at hertugen av Edinburgh har det «bra», og at legene følger nøye med på ham på sykehuset, ifølge Sky News.

Det gjorde han i forbindelse med et besøk til et vaksinesenter i King's Lynn i Norfolk.

Prinsens innleggelse skjedde etter råd fra 99-åringens lege. Samtidig opplyste talspersonen i helga om at Philip ville bli værende på sykehuset for observasjon og hvile.

Ble vaksinert

Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, fortalte da til Dagbladet at den britiske prinsen tidvis har hatt helseproblemer.

- Men jeg vil si langt mindre enn man skulle vente. Han fyller jo tross alt 100 år i år, sa hun, og fortsatte:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer