Prins Harry og hertuginne Meghan:

Deler «hemmelige» bilder på sin første bryllupsdag

I dag er det ett år siden prins Harry og hertuginne Meghan ga hverandre sine ja.

ETT ÅR SIDEN: På denne dagen i fjor, den 19. mai, ga prins Harry og hertuginne Meghan hverandre sine ja. Foto: NTB Scanpix
ETT ÅR SIDEN: På denne dagen i fjor, den 19. mai, ga prins Harry og hertuginne Meghan hverandre sine ja. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag, den 19. mai, er det ett år siden prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ga hverandre sine ja i St. George's-kapellet på Windsor slott i London. Eventyrbryllupet, hvor den britiske prinsen fikk sin amerikanske skuespillerkone, ble fulgt av millioner av TV-seere fra alle verdenshjørner.

Et knapt år senere, den 6. mai, har paret også ønsket sitt første barn velkommen, da sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor kom til verden.

I anledning deres første bryllupsdag, er det delt hittil usette bilder fra den store dagen i en bildeserie på prinsen og hertuginnens offisielle Instagramkonto, @Sussexroyal.

Sammen med bildene er det også en beskjed fra paret selv:

«Tusen takk for all kjærlighet og støtte fra så mange av dere rundt om i verden. Hver og en av dere gjorde denne dagen enda mer betydningsfull».

«Du ser fantastisk ut»

På denne dagen i fjor, var det en tydelig rørt prins Harry som tok imot sin brud ved alteret.

Oppdraget med å føre Meghan opp kirkegulvet, var det prins Charles som omsider fikk, etter at det ble kjent at Meghans far ble nødt til å trekke seg fra bryllupet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer