Prins William og hertuginne Kate:

Deler hittil ukjente familiebilder

Se kongefamiliens julekortbilder her.

FAMILIEIDYLL: I forkant av årets julefeiring har Kensington Palace publisert nye bilder av medlemmer av den britiske kongefamilien. Her er hertugparet og deres tre barn. Foto: Matt Porteous/ Pa Photos/ NTB scanpix
FAMILIEIDYLL: I forkant av årets julefeiring har Kensington Palace publisert nye bilder av medlemmer av den britiske kongefamilien. Her er hertugparet og deres tre barn. Foto: Matt Porteous/ Pa Photos/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det nærmer seg jul, og for mange betyr det familiefotografering - også for de kongelige. Hvert år pleier kongefamiliene i både Norge og i utlandet å dele offisielle julebilder med folket.

Nå har Kensington Palace publisert to nye bilder som skal trykkes på årets julekort fra medlemmene av den britiske kongefamilien. Bildene har aldri vært publisert tidligere.

Det første bildet er et familiebilde av prins William (36), hertuginne Kate (36) og deres tre barn, George (5), Charlotte (3) og lille Louis som kom til verden 23. april i år. Bildet er tatt på landstedet Anmer Hall i Norfolk, en del av Sandringham-godset som brukes av kongefamilien.

Bildet viser familien på fem i en hverdagslig setting ute på tur.

Det andre bildet er fra prins Harry (34) og hertuginne Meghan (36) sitt storslåtte bryllup 19. mai i år. Bildet er fra bryllupsmottakelsen på Frogmore House.

Bildene er tatt av fotografene Chris Allerton og Matt Porteus.

- En avslappet familie

- Akkurat som så mange andre av oss, sender de kongelige julekort til venner og familie. Det er alltid spennende å se hvilke bilder de bruker, og de første ut i år - er britene, sier Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer