Caterina Scorsone:

Deler hjerteskjærende nyhet

Huset til «Grey's Anatomy»-stjernen brant ned til grunnen.

DRAMATISK: Skuespiller Caterina Scorsone deler bilder etter brannen på Instagram. Foto: INVISION/Richard Shotwell/NTB
DRAMATISK: Skuespiller Caterina Scorsone deler bilder etter brannen på Instagram. Foto: INVISION/Richard Shotwell/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

«Grey's Anatomy»-stjernen Caterina Scorsone (41) delte en trist nyhet med sine følgere på Instagram mandag.

For et par måneder siden brant hennes hjem ned til grunnen. Familien kom seg helskinnet ut av huset, men deres fire dyr gikk tapt i brannen.

Snakk om minutter

I innlegget ser vi blant annet et bilde av det som er igjen av huset til Scorsone.

«Mens jeg gjorde barna mine klare til å legge seg inne på badet, begynte røyk å sive opp gjennom fugemassen rundt badekaret», skriver 41-åringen under innlegget.

BRANN: Sommeren tok en dramatisk vending for Lilli Bendriss da hun måtte evakuere boligen sin i Marbella. Les hele saken på Se og Hør Pluss. Video: Privat/Jacob Geir Grimsmo Vis mer

Videre forteller Scorsone at da hun så nedover gangen, hadde det allerede dannet seg en elv av tykk røyk i huset.

«Jeg hadde omtrent to minutter på å få de tre barna mine ut av huset, og vi slapp unna uten engang et par sko på beina. Men vi kom oss ut. Og for det er jeg evig takknemlig.»

E! News og TMZ er blant mediene som omtaler saken.

- Vi sliter fortsatt

Selv om Scorsone er takknemlig for at hun og barna kom seg trygt ut av brannen, bærer familien på en sorg etter ulykken.

«Hjerteskjærende nok mistet vi alle de fire kjæledyrene våre. Vi sliter fortsatt med det tapet, men vi er heldige som fikk elske dem i det hele tatt.»

Skuespilleren deler flere bilder av de tre kattene og hunden til familien, og understreker at dette ikke er et innlegg om brannen, men et innlegg om fellesskap.

Hun takker alle som har hjulpet familien, og sier farvel til det hun en gang kalte «hjemme».

Hvor familien nå holder til sies ikke, men Scorsone har lagt ved et bilde av seg selv og hennes tre døtre. Det kommer heller ikke fram hva som startet brannen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer