Durek Verrett:

Deler intime detaljer om sexlivet

Prinsesse Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett, åpner opp i ny podkast-episode.

FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verret (44) er ikke ukjent med å stjele spalteplass. Helt siden han og prinsesse Märtha Louise (48) avslørte at de var blitt et par i mai, har det vært enorm interesse for prinsessas nye flamme.

Verrett har skapt en rekke overskrifter i norsk, så vel som utenlandsk presse, og nå gjør han det igjen.

Det er i podkasten, «Ancient Wisdom Today», at 44-åringen denne gangen overrasker, hvor han åpent snakker om sitt eget sexliv.

Med seg på laget i fredagens episode, har Verrett livsstilsguruen, forfatteren og gründeren Dave Asprey (45), som sammen med Verrett åpenhjertig snakker om sex.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Ekstrem

- Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, og kjæresten min er alltid sånn «skal du komme?» og jeg bare «nei, men jeg skal gi deg så mange orgasmer som du vil, vi kan holde på i et par timer om du vil, jeg bryr meg ikke, men jeg skal ikke komme». Etterpå går jeg og mediterer, strekker ut og gjør alle disse tingene, sier Verrett.

For ordens skyld: Durek Verrett nevner aldri prinsesse Märtha Louise ved navn i podcasten. Han omtaler kjæresten som «she» og «my girlfriend» flere ganger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer