FRITTALENDE: Prinsesse Märtha Louise sin kjæreste, Durek Verrett, holder lite tilbake når han beskriver sexlivet sitt. Video: Rød Løper Vis mer

Durek Verrett:

Deler intime detaljer om sexlivet

Prinsesse Märtha Louises kjæreste, Durek Verrett, åpner opp i ny podkast-episode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den selvutnevnte sjamanen Durek Verret (44) er ikke ukjent med å stjele spalteplass. Helt siden han og prinsesse Märtha Louise (48) avslørte at de var blitt et par i mai, har det vært enorm interesse for prinsessas nye flamme.

Verrett har skapt en rekke overskrifter i norsk, så vel som utenlandsk presse, og nå gjør han det igjen.

Det er i podkasten, «Ancient Wisdom Today», at 44-åringen denne gangen overrasker, hvor han åpent snakker om sitt eget sexliv.

PRINSESSEN: Märtha Louise og kjæresten Durek Verrett gjestet God Morgen Norge på TV 2 torsdag 16. mai. Video: TV 2 Se hele saken her: https://www.tv2.no/a/10611424/ Vis mer

Med seg på laget i fredagens episode, har Verrett livsstilsguruen, forfatteren og gründeren Dave Asprey (45), som sammen med Verrett åpenhjertig snakker om sex.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

- Ekstrem

- Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, og kjæresten min er alltid sånn «skal du komme?» og jeg bare «nei, men jeg skal gi deg så mange orgasmer som du vil, vi kan holde på i et par timer om du vil, jeg bryr meg ikke, men jeg skal ikke komme». Etterpå går jeg og mediterer, strekker ut og gjør alle disse tingene, sier Verrett.

For ordens skyld: Durek Verrett nevner aldri prinsesse Märtha Louise ved navn i podcasten. Han omtaler kjæresten som «she» og «my girlfriend» flere ganger.

Ifølge Verrett spør kjæresten om «han er sikker på at han ikke vil ha utløsning», men 44-åringen forteller at han ikke trenger det, og heller «sirkulerer det tilbake i kroppen».

- Og så er det tider hvor jeg vil komme som en gal person. Jeg er veldig ekstrem på den måten, sier han videre.

Til Dagbladet opplyser Durek Verrett at han står for det han har sagt i podkasten, og at han ikke ønsker å kommentere noe ytterligere. Dagbladet har ikke lykkes komme i kontakt med prinsesse Märtha Louises manager, Carina Scheele Carlsen eller Slottet, fredag formiddag.

I forhold med en mann

Verrett er av mange oppfattet som en kontroversiell figur, blant annet fordi han tjener store summer på sine påståtte spirituelle evner. Han har for øvrig en rekke Hollywood-navn på kundelista, som blant andre Gwyneth Paltrow og Kelly Rutherford.

Etter at forholdet med prinsessen ble kjent, har det også kommet fram at Märtha Louises utkårede tidligere har vært i et forhold med en mann.

Durek Verrett fant nemlig kjærligheten med massøren Hank Greenberg (47), fra Los Angeles, i 2007 - og var i et forhold med ham helt fram til 2015.

I et intervju med Dagbladet Magasinet i mai, la ikke Durek Verrett skjul på at han forelsker seg i både kvinner og menn.

SKAVLAN: Fredrik Skavlan settes ut når vi stiller spørsmål om det omdiskuterte intervjuet han hadde med Märtha Louise og Durek Verrett tidligere i år. Reporter: Jonas Hammer. Video: Thea Hope/TV 2/Rød Løper Vis mer

- Tiltrekkes jeg av menn? Ja. Tiltrekkes jeg av kvinner? Ja, men det er basert på kjærlighet. Det er maskulinitet og femininitet i både kvinner og menn, og jeg står for kjærlighet uavhengig av kjønn, sa han i intervjuet.

Den selvutnevnte sjamanen mener at hans nye kjæreste har maskuline og feminine sider ved seg. Det gjør henne vanskelig å plassere i en boks, noe han setter veldig pris på. Det er nemlig akkurat det samme han føler om seg selv.

- Man kan ikke være sammen med noen som forsøker å få plass i en boks. Så ja - jeg var i et forhold med en mann. Det var en herlig opplevelse, og jeg vil alltid elske ham. Men han ville bare være sammen med menn, sa han, og fortsatte:

- Det er greit, men for meg er det den ubetingede kjærligheten som er viktig, så det fungerte ikke. Jeg definerer ikke meg selv som homofil eller biseksuell. Jeg relaterer bare til én ting, og det er kjærlighet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer