Liam Hemsworth

Deler kjærlig hilsen til Miley etter bruddet

Liam Hemsworth får enorm støtte fra fansen etter Instagram-innlegget om bruddet med sangstjerna.

SJOKKBRUDD: I helga kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjerna på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBRUDD: I helga kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjerna på Instagram. Foto: NTB ScanpixVis mer

I helga ble det kjent at stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har gått hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Siden helga har det blitt skrevet opp og ned om stjerneparet, og oppmerksomheten rundt bruddet ble ikke akkurat mindre etter at Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), ble observert i hete omfavnelser med Cyrus på ferie i Italia nylig, ifølge Etonline.

Kort tid etter at nyheten ble kjent valgte Miley Cyrus å uttale seg. Det gjorde hun i en kryptisk melding delt på Instagram.

Kjærlig hilsen til Miley

I går meldte også tabloidavisa Daily Mail at Hemsworth skal ha brutt tausheten om bruddet, og skrev at 29-åringen skal ha innrømmet at han har hatt det tøft etter separasjonen fra sangstjerna.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth angivelig ha sagt til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

I morgentimene tirsdag gikk imidlertid stjerna ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

I Instagram-innlegget valgte han også å bryte tausheten om bruddet med sangstjernen på overraskende vis - med en kjærlig hilsen.

- Hei alle sammen. En rask beskjed om at jeg og Miley nylig separerte oss og jeg ønsker henne ingenting annet enn en god helse og lykke framover, skriver Liam til et bilde av en solnedgang over stranda, og fortsetter:

- Dette er en privatsak, og jeg har ikke uttalt eller kommer til å uttale meg til noen journalister eller medier. Eventuelle rapporterte sitater som tilskrives meg er falske. Fred og kjærlighet, skriver stjerna i innlegget.

Får støtte fra fansen

I kommentarfeltet under innlegget strømmer det inn med støttende ord til den nysingle Hollywood-stjerna. Flere av fansen drar også fram de nye bildene av Kaitlynn Carter og Miley Cyrus i hete omfavnelser, og mener at Liam fortjener bedre.

- Miley fortjente deg aldri. Du fortjener bedre. Hun burde skamme seg over det hun har gjort. Vi elsker deg Liam, skriver en av følgerne.

STØTTES: Etter at Liam Hemsworth uttalte seg om bruddet for første gang i et Instagram-innlegg, har han mottatt massiv støtte fra fansen sin. Foto: NTB Scanpix
STØTTES: Etter at Liam Hemsworth uttalte seg om bruddet for første gang i et Instagram-innlegg, har han mottatt massiv støtte fra fansen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hater å høre dette og jeg applauderer deg for måten du har håndtert de dumme mediene. Jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være å måtte takle frekke mennesker og medier oppi det hele. Hold hodet ditt høyt og vær sannferdig mot deg selv. Sender deg gode vibber, skriver en annen.

- Du fortjener noen som vil være en god kone og en god mor for dine framtidige barn, noen som ikke gjør en vill handling selv om hun allerede er gift. Gud elsker deg, skriver en tredje.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Forlovet to ganger

Det var i 2009, under opptakene av dramafilmen «The Last Song», der de spilte kjærester, at Hemsworth og Cyrus møttes for første gang.

De to fant raskt tonen både foran og bak kamera, men etter fire år som kjærester, brøt superparet forlovelsen i september 2013.

View this post on Instagram

L❤️VE YOU Valentine @liamhemsworth

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjerna, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Rundt juletider i 2015 fant imidlertid duoen tilbake til hverandre, og da Miley gjestet «The Ellen DeGeneres Show», gratulerte TV-verten med at paret igjen var forlovet.