Liam Hemsworth

Deler kjærlig hilsen til Miley etter bruddet

Liam Hemsworth får enorm støtte fra fansen etter Instagram-innlegget om bruddet med sangstjerna.

SJOKKBRUDD: I helga kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjerna på Instagram. Foto: NTB Scanpix
SJOKKBRUDD: I helga kom nyheten om at stjerneparet Miley Cyrus og Liam Hemsworth har besluttet å gå hver til sitt. Nå bryter sistnevnte tausheten med en kjærlig hilsen til sangstjerna på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I helga ble det kjent at stjerneparet Liam Hemsworth (29) og Miley Cyrus (26) har gått hver til sitt, knappe åtte måneder etter at de giftet seg.

Siden helga har det blitt skrevet opp og ned om stjerneparet, og oppmerksomheten rundt bruddet ble ikke akkurat mindre etter at Brody Jenners (35) ekskone, Kaitlynn Carter (30), ble observert i hete omfavnelser med Cyrus på ferie i Italia nylig, ifølge Etonline.

Kort tid etter at nyheten ble kjent valgte Miley Cyrus å uttale seg. Det gjorde hun i en kryptisk melding delt på Instagram.

Kjærlig hilsen til Miley

I går meldte også tabloidavisa Daily Mail at Hemsworth skal ha brutt tausheten om bruddet, og skrev at 29-åringen skal ha innrømmet at han har hatt det tøft etter separasjonen fra sangstjerna.

- Du forstår ikke hvordan det er, skal Liam Hemsworth angivelig ha sagt til australske Daily Mail da han ble spurt om sjokkbruddet.

I morgentimene tirsdag gikk imidlertid stjerna ut på Instagram og avkreftet at han har uttalt seg til noen journalister eller medier om bruddet.

I Instagram-innlegget valgte han også å bryte tausheten om bruddet med sangstjernen på overraskende vis - med en kjærlig hilsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer