Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Brooklyn Beckham:

Deler kjærlighets­erklæring

Kjendissønnen ser ut til å ha funnet lykken på ny.

NY FLAMME: David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn Beckham, delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uka. Her er han avbildet med sine berømte foreldre. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: David og Victoria Beckhams eldste sønn, Brooklyn Beckham, delte kjærlighetserklæring til ny flamme på sosiale medier denne uka. Her er han avbildet med sine berømte foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det er liten tvil om at kjendissønnen Brooklyn Beckham (20) er ettertraktet, ettersom han støtt og stadig er omringet av vakre kvinner.

Etter at forholdet til den britiske modellen Hana Cross (22) tok slutt i høst, har 20-åringen blitt koblet til flere kvinner, og nå kan det se ut til at 20-åringen har funnet lykken igjen.

Instagram deler han nemlig en kjærlighetserklæring til skuespiller Nicola Peltz (25), som han har lagt ut flere bilder sammen med nylig.

Kjærlighetserklæring

Det hele startet med at Beckham delte tre bilder med fansen sin, blant annet et hvor han holdt rundt sin nye flamme. Til bildene skrev kjendissønnen et enkelt, rødt hjerte.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Bildet fikk fansen til å spekulere på om han hadde fått seg kjæreste.

- Dater dere? var det en som spurte i kommentarfeltet.

Dagen etter delte også Peltz et bilde - som vekket nysgjerrigheten ytterligere. På bildet ser man nemlig en toppløs Brooklyn Beckham sammen 25-åringen - som for øvrig også kastet skjorta for anledningen.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

I bildeteksten skrev Peltz et svart hjerte, mens Beckham svarte med to røde hjerter i kommentarfeltet under.

Torsdag kveld kom kjærlighetserklæringen fra Beckham.

Da fylte Peltz 25 år, og fikk en bursdagshilsen gjennom Instagram, der Beckham delte et bilde der han omfavner skuespilleren - som tar et bilde i speilet, kun iført et håndkle.

- Gratulerer med dagen, babe. Du har et fantastisk hjerte, skriver han.

View this post on Instagram

Happy birthday babe xx 🎂😘 you have such an amazing heart xx

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Nicola Peltz er født og oppvokst i New York i USA, og er datter av den amerikanske milliardæren og forretningsmannen Nelson Pelts, og modellen Claudia Heffner Peltz.

25-åringen selv har blant annet medvirket i filmen «Transformers: Age of Extinction», sammen med stjerner som Mark Wahlberg (48) og Titus Welliver (57).

Utroskapsrykter

Som nevnt har Brooklyn Beckham vært involvert med en rekke kvinner siden august, men han har også lagt bak seg et lengre kjæresteforhold.

Fra 2014 var stjernesønnen i et av-og-på forhold med skuespiller Chloë Moretz (22), men i kjølvannet av utroskapsrykter våren 2018 valgte det profilerte paret å gå hver til sitt.

DATET: Brooklyn Beckham var i et av-og-på-forhold med skuespiller Chloë Moretz i nesten fire år. Foto: NTB Scanpix
DATET: Brooklyn Beckham var i et av-og-på-forhold med skuespiller Chloë Moretz i nesten fire år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Knapt et halvår før det endelige bruddet ble kjent, snakket Moretz ut om hvordan oppmerksomheten fra utsida tæret på forholdet deres.

- Vi har vært av og på med hverandre i et par år nå, og vi har akkurat gjort det offisielt. Vi løp alltid fra paparazzier og løp fra folk som snakket om oss og tok bilder. Til slutt tenkte vi: «Vet du hva? Dette ødelegger forholdet vårt», sa Moretz til US Weekly den gang.

I 2018 var det derimot slutt for dem.