Katarina Flatland og Harald Doubloug:

Deler lydklipp fra fødselen: - Hard kost

Deler fødselsopplevelsen - for andre gang.

TOK OPPTAK: I podkasten «Åpen journal» får lytterne høre Katarina Flatland føde. Lyd fra: Podimo Vis mer
Publisert

For knappe to uker sida kunne TV-profil Katarina Flatland (33) og legeektemannen Harald Meling Dobloug (33) dele på Instagram at de hadde blitt tobarnsforeldre.

«Velkommen til verden og familien, lille Bastian. Mamma, pappa og storebror sprekker av stolthet, og er hodestups forelsket i deg allerede», skrev hun til et bilde av seg selv og den nyfødte gutten, som altså har fått navnet Bastian.

I podkasten «Åpen journal» har ekteparet tidligere delt lydklipp fra den første fødselen, med sønnen Bernard. Nå har de ferske tobarnsforeldene valgt å gjøre det igjen.

Deler lydklipp fra fødselen

I onsdagens episode deler nemlig ekteparet lydklipp fra underveis i fødselen, samt forteller om dagen lille Bastian ble født. Det skjedde etter at Flatland skulle inn for en rutinekontroll, forteller hun i episoden.

Fødselen måtte nemlig settes i gang, noe som ga paret litt tid på sykehuset. Der fikk blant annet Dobloug - som er lege - gjøre en undersøkelse på kona for å sjekke livmorhalsåpningen.

- Det er så absurd å tenke på at han snart er her, sier Flatland i episoden, mens paret venter på å bli tobarnsforeldre. Brått var også fødselen i gang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer