Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Deler nye bilder av barna

Se, så store de er blitt!

JULESTEMNING: Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) feirer advendssøndag. Foto: Christopher O'Neill / Kungahuset / Facebook
JULESTEMNING: Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) feirer advendssøndag. Foto: Christopher O'Neill / Kungahuset / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har blitt noe av en tradisjon at Europas kongehus ønsker menneskene i de tilhørende landene god jul. Det gjelder også da naturligvis prinsesse Madeleine av Sverige, som trolig er blant de kongelige som deler mest fra sitt eget liv i sosiale medier.

Hun legger nemlig med jevne mellomrom ut bilder av sine tre barn, Leonore (6), Nicolas (4) og Adrienne (2) på Instagram, til jubel fra fansen.

Det har hun tidligere fortalt at det er en svært god grunn til. Da prinsesse Madeleine og moren, dronning Silvia, stilte opp i tv-programmet «Barnens drottning» på TV8 i Sverige, fortalte førstnevnte hvorfor hun er så raus med bildene.

- Jeg gjør det for å prøve å motarbeide bilder som ellers ville kommet fra paparazzier, sa hun i tv-programmet, ifølge Expressen.

«Morsomt bilde av barna»

I anledning at det i dag er den andre søndagen i advent, har prinsesseparet derfor delt nye bilder av de nydelige barna. På bildet kan man også se hvor store de har blitt.

«I dag tennes det andre adventslyset i mange hjem i Sverige og utlandet. Prinsesse Madeleine med familie ønsker med dette bildet en god andre advent», står det i teksten til bildet, delt av Kungahuset på Facebook.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer