Den norske kongefamilien:

Deler nye bilder

Kongefamilien deler nye bilder i det vi trer inn i jula. Én detalj vekker oppsikt.

ÉN METER: Kongefamilien hilser det norske folk god jul, med én meter mellom seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
ÉN METER: Kongefamilien hilser det norske folk god jul, med én meter mellom seg. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jula nærmer seg med stormskritt, og fjerde advent er allerede passert. Det betyr forhåpentligvis at de fleste kan senke skuldrene litt og nyte høytidsdagene som nå ligger framfor oss.

Det er derimot ikke å legge skjul på at dette blir en annerledes jul for de aller fleste, med strenge restriksjoner og dermed kanskje en noe mindre feiring enn tidligere.

Vår alles kjære kong Harald oppfordret av den grunn folk å vise ekstra omtanke i tiden som kommer, da han i helga holdt tale i forbindelse med en gudstjeneste i Slottskapellet, hvor kongen og dronning Sonja (83), sammen med kronprinsfamilien, nøt sang og musikk.

Helgens opptreden var derimot ikke det eneste glimtet vi vår av kongefamilien denne jula. Ikke bare hører det med jula å høre kongen tale, men det er heller ikke sjelden at kongefamilien deler en julehilsen til det norske folk - noe de også har gjort i år.

Holder meteren

Årets julehilsen kommer blant annet i form av en rekke nye bilder. Bildene er tatt i Slottskapellet i anledning adventsstunden som ble sendt på tv i helga, og viser både kong Harald og dronning Sonja, samt kronprins Haakon (47), kronprinsesse Mette-Marit (47), prinsesse Ingrid Alexandra (16) og prins Sverre Magnus (15).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer