Kronprinsesse Mary:

Deler nye bilder

Kronprinsesse Mary fyller 50 denne uka.

NYE BILDER: Det danske kongehuset har delt nye bilder av kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Foto: Hasse Nielsen/Det danske kongehuset
NYE BILDER: Det danske kongehuset har delt nye bilder av kronprinsesse Mary og kronprins Frederik. Foto: Hasse Nielsen/Det danske kongehuset Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

5. februar fyller kronprinsesse Mary av Danmark 50 år. Hun giftet seg inn i den danske kongefamilien i 2004, da hun og kronprins Frederik (53) ga hverandre sitt «ja».

Siden den gang har hun blitt en stor favoritt hos det danske folk, og det er nok derfor mange som ser fram til å feire den kommende dronningen denne måneden.

Nye bilder

Det danske kongehuset har allerede startet feiringen, noe de har gjort ved å dele splitter nye bilder av kronprinsparet.

- Superfine bilder, synes jeg. Kronprinsessen er jo stilsikker som få, og det er ingen overraskelse at hun ser aldeles strålende ut - også på 50-årsbildene sine, sier Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle.

Bildene er tatt av fotograf Hasse Nielsen i kronprinsparets hjem, Frederik VIII's Palæ på Amalienborg slott.

Mary, som er født Mary Elizabeth Donaldson, skal feires med en rekke begivenheter i løpet av måneden, opplyser Kongehuset på sine nettsider.

Avlyser festen

På grunn av coronasituasjonen kommer det imidlertid fram at kronprinsessen i samråd med dronning Margrethe (81) har besluttet å avlyse den planlagte gallamiddagen på Rosenborg slott førstkommende fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.