Ingrid Alexandra:

Deler nye bilder

Kongehuset har delt nye gallabilder av tronarving prinsesse Ingrid Alexandra.

NYE BILDER: Før gallamiddagen overrasket kongehuset ved å dele nye bilder av jubilanten. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff
NYE BILDER: Før gallamiddagen overrasket kongehuset ved å dele nye bilder av jubilanten. Foto: Ida Bjørvik, Det kongelige hoff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I januar fylte prinsesse Ingrid Alexandra 18 år, men på grunn av pandemien ble den storslåtte feiringen utsatt til nå.

Torsdag var det duket for festarrangement på Deichman Bjørvika i Oslo, og fredag kveld samles den norske kongefamilien, samt flere av Europas kongelige, til en eksklusiv gallamiddag på slottet.

Fredag morgen, før gallamiddagen, kunne Kongehuset imidlertid overraske ved å dele nye bilder av jubilanten.

På bildene er hun ikledd en av de gjeveste gavene hun mottok til sin 18-årsdag, nemlig et perlediadem som opprinnelig tilhørte kong Haralds mormor prinsesse Ingeborg (85) - og som hun bar på hans myndighetsdag. Prinsesse Ingeborg er 18-åringens tippoldemor.

Diademet har vært i prinsesse Raghnilds, kong Haralds søster, familie, men siden familien Lorentzen sjelden får bruk for diademet, valgte hennes tre barn, Haakon Lorentzen (67), Ingeborg Lorentzen Ribeiro (65) og Ragnhild Lorentzen Long (53), seg for å gi det til prinsesse Ingrid Alexandra i 18-årsgave.

Fotograferingen fant sted i Øvre vestibyle på Det kongelige slott, skriver kongehuset i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer