Sophie Elise Isachsen:

Deler nye bilder

Samtidig kommer Sophie Elise Isachsen med en oppfordring til følgerne.

GRAVID: Denne uken kunne Sophie Elise avsløre at hun og samboeren Vegard venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
GRAVID: Denne uken kunne Sophie Elise avsløre at hun og samboeren Vegard venter sitt første barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag delte influenser Sophie Elise Isachsen (28) en hemmelighet hun hadde båret på i fire måneder: Hun er gravid, og 28-åringen og samboeren Vegard venter sitt første barn sammen.

I etterkant har 28-åringen delt tanker, refleksjoner og bilder fra graviditeten med følgerne, og fredag deler influenseren nye bilder til sine over 600 000 Instagram-følgere.

DELER NYHET: Influenser Sophie Elise Isachsen (28) deler nyheten om at hun er gravid på Instagram. Vis mer

«Synes virkelig man skal la være»

På Instagram deler Isachsen to bilder av den voksende magen. På det første bildet står Isachsen i en svart shorts og en hvit, kort T-skjorte. Bildet nummer to er i svart-hvitt, og Isachsen står naken i speilet og viser fram babymagen.

Dagbladet har vært i kontakt med Sophie Elise som gir tillatelse til å publisere bildene.

«Uke 17, magen vokser og jeg blir kjent med den nye kroppen min. 40 % av graviditeten er over, snart halvveis allerede …», skriver hun til bildene.

Også på Instagram-story deler Isachsen det samme svart-hvitt-bildet, men kommer samtidig med en oppfordring til følgerne.

«Jeg får så mange fine meldinger, men synes virkelig man skal la være å kommentere størrelsen på magen sammenliknet med hvilken uke jeg er i. Har fått høre at den er altfor stor for hvilken uke jeg er i, og jeg vet helt ærlig ikke hva man skal si til sånt».

«Den er som den er, viktigste er vel at jeg og babyen er frisk».

BILDET MED POSEN: I et nytt klipp fra den kommende serien «Girls of Oslo» snakker Sophie Elise Isachsen, Isabel Raad, Anniken Jørgensen og Nora Haukland om bildet som ble publisert i vinter hvor en pose med hvitt pulver holdes i hånden. Video: Prime Video Vis mer

Termin i april

I et intervju med Elle har influenseren også delt tanker rundt graviditeten.

- Jeg tror absolutt at skandalene det siste året har banet vei og gjort meg klar for mammarollen. Jeg tror alt skjer for en grunn - det var dette som skulle få meg ut av mørket og gi livet mitt mening igjen, sier hun til magasinet.

Influenseren har termin i slutten av april.

BLE MED: Sophie Elise prøvde å få klippet bort en sekvens fra den første episoden av «Girls of Oslo». Video: Prime Video / Rød Løper. Vis mer

- Jeg har allerede begynt å se etter barnehageplass og jeg har en skuff hjemme med små babyklær i, men babyen kommer ikke til å få sitt eget rom helt enda, det blir først når vi flytter tilbake til Oslo.

Torsdag røper hun nye detaljer om både graviditet og mammarollen, som gjest under VGTVs «Harm og Hegseth».

I podkasten er hun blant annet klar i sin tale om at hun kommer til å skjerme barnet mest mulig for eksponering på sosiale medier.

- Det kommer jeg absolutt til å gjøre. Barnet ditt kan ikke ta en sånn avgjørelse når de bare er 3-4 år, så jeg kommer til å skjerme det så mye jeg kan.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer