Den svenske kronprinsessefamilien:

Deler nye familiebilder

Familien delte ferske tradisjonsbilder.

KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström
KRONPRINSESSEFAMILIEN: Sveriges kronprinsesse Victoria, ektemannen prins Daniel og de to barna Estelle og Oscar smiler til på nye bilder. Foto: Det svenske kongehuset / Anna-Lena Ahlström Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ikke sjelden deler kongehus over hele Europa bilder av sine kongelige familiemedlemmer, enten det er snakk om fødselsdager, spesielle høytider eller jubileum av ulike slag.

Det norske kongehuset har også tradisjoner med å dele bilder med offentligheten, og da prinsesse Ingrid Alexandra fylte 16 år 21. januar i år, markerte det norske kongehuset naturligvis dagen med å dele et nytt portrettbilde av den unge prinsessa.

Også det svenske kongehuset deler mer enn gjerne kongelige familiebilder med det svenske folk, og seinest i desember i fjor delte den svenske kronprinsessefamilien svært sjarmerende bilder av søskenparet Estelle og Oscar - i anledning julefeiringa.

Nok en gang deler det svenske slottet bilder med offentligheten. Denne gangen er det to bilder som har blitt delt: et av hele kronprinsessefamilien samlet, og et bilde av eldstebarnet Estelle.

Smiler til kamera

På det ene bildet sitter kronprinsessefamilien, bestående av prins Daniel (46), kronprinsesse Victoria (42) og deres to barn Estelle (7) og Oscar (3) samlet og smiler pent til fotografen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer