Kongefamilien:

Deler nye julebilder

Slik skal kongefamilien feire jula.

NYE BILDER: Mandag kveld delte kongehuset nye julebilder av kongefamilien. Her er de samlet mandag under den årlige og tradisjonsrike julefotograferingen. Foto: NTB Scanpix / Lise Åserud
NYE BILDER: Mandag kveld delte kongehuset nye julebilder av kongefamilien. Her er de samlet mandag under den årlige og tradisjonsrike julefotograferingen. Foto: NTB Scanpix / Lise Åserud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år deler den norske kongefamilien nye julebilder i forkant av julefeiringen, og mandag denne uka var dronning Sonja (82), kong Harald (82) og kronprinsfamilien til stede på Slottet for den årlige julefotograferingen.

Kongehuset har delt en rekke julebilder, blant annet et bilde hvor kongeparet, kronprins Haakon (46), kronprinsesse Mette-Marit (46) og deres to barn Ingrid Alexandra (15) og Sverre Magnus (14) smiler pent til kameraet.

På et annet bilde står kongefamilien og beundrer et stort pepperkakehus som til forveksling er svært likt det kongelige slott. Pepperkakehuset er laget av barn fra Fridheim barnehage i Oslo.

Slottet skriver i en pressemelding at dronning Sonja og kong Harald skal feire jul på Kongsseteren sammen med prinsesse Märtha Louise (48) i år. Kronprinsfamilien skal på sin side tilbringe jula på hytta i Uvdal, hvor de har feiret jul en rekke ganger tidligere.

Gudstjeneste

Første juledag vil kongeparet tradisjonen tro også være til stede under gudstjenesten i Holmenkollen kapell.

De siste åra har kronprinsfamilien vekslet mellom å feire jul på Kongsseteren, Skaugum og familiens hytte i Uvdal i Buskerud, og i år blir det altså feiring på hytta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer