Hertuginne Meghan og prins Harry:

Deler nytt bilde av sønnen

Viser fram Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

VISER FRAM SØNNEN: Det er nok mange som har ventet på å få se prins Harry og hertuginne Meghans sønn Archie. Nå viser de ham fram. Foto: NTB Scanpix
VISER FRAM SØNNEN: Det er nok mange som har ventet på å få se prins Harry og hertuginne Meghans sønn Archie. Nå viser de ham fram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da prins Harry (34) og hertuginne Meghan (37) ble foreldre for første gang 6. mai, var det mange som ventet spent på å få se den lille gutten for første gang.

To dager seinere fikk verden endelig et lite glimt at ham, og bare kort tid etter annonserte paret at de hadde valgt å kalle sønnen Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Nå, en drøy måned etter at han kom til verden, viser hertugparet fram den lille gutten i anledning farsdagen. Med et nytt bilde, hvor man bedre får se hvordan Archie ser ut, viser de nybakte foreldrene ham stolt fram.

- Gratulerer med farsdagen! Vi ønsker en helt spesiell første farsdag til hertugen av Sussex, skriver de på Instagram.

Harry og Meghan har tidligere kun delt ett annet bilde av Archie. Den gang i anledning morsdagen, men kun av føttene hans. Dette er altså første gang de viser han ordentlig fram.

Andre medlemmer av den britiske kongefamilien hyller også farsdagen i sosiale medier.

- Gratulerer med farsdagen, skriver Kensington Palace til et bilde av prins William (36) sammen med prins Louis (1). I samme Instagram-innlegg er det også et bilde av William sammen med hans far prins Charles (70).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer