Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler nytt familiebilde

Prinseparet med sommerhilsen.

SOMMERHILSEN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasket følgerne med en sommerhilsen. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB
SOMMERHILSEN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasket følgerne med en sommerhilsen. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Publisert

Årets sommer er i gang for fullt, og flere kjenner seg nok relativt klare for å gripe de late sommerdagene. I likhet med folk flest har også de kongelige slike dager å se frem til.

Nå har nemlig prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) endelig inntatt sommeren, og i den anledning deler de en hyggelig hilsen til følgerne sine på sin offisielle Instagram-profil.

Til sine 290 000 følgere overrasker de med et bilde sammen med sønnene Alexander (6), Gabriel (4) og Julian (1) smilende i en blomstereng.

«Vår familie vil ønske dere alle en herlig sommer», skriver de til bildet, etterfulgt av et hjerte.

Skjult budskap

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har også bitt seg merke i prinseparets familieportrett.

- Snakk om sommeridyll! Prinseparet deler tradisjon tro en sommerhilsen i form av et familiebilde. Et nært og godt bilde av Sofia og alle hennes prinser - en deilig kontrast til de vanligvis så oppstilte kongelige bildene, mener Vagle overfor Dagbladet.

Hun følger opp med at det trolig skjuler seg et lite budskap bak bildet.

- På T-skjortene til de to eldste guttene står det «Spread love», et budskap jeg synes hele bildet egentlig symboliserer. En familie som nyter sommeren og kvalitetstid sammen.

HUMPETE: Svenske kronprinsesse Victoria og prins Daniel var vertskap for besøket det norske kronprinsparet hadde lagt til Stockholm. Første dag med besøk fikk en noe humpete start. Video: Caroline Vagle / Se og hør Vis mer

- Så vakre

Det er riktignok flere kongelige fans som har ytret sin begeistring for prinseparets familiebilde, og kommentarene har allerede strømmet inn.

«Så vakre dere er alle sammen … God sommer til denne fantastiske familien», roser en følger.

«Takk det samme! Så lik Alexander er bestemora sin!», kommenterer en annen.

«For et vakkert familiebilde, ha en fantastisk sommer», skriver en tredje.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer