Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler nytt familiebilde

Prinseparet med sommerhilsen.

SOMMERHILSEN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasket følgerne med en sommerhilsen. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB
SOMMERHILSEN: Prinsesse Sofia og prins Carl Philip overrasket følgerne med en sommerhilsen. Foto: Shutterstock Editorial / REX / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Årets sommer er i gang for fullt, og flere kjenner seg nok relativt klare for å gripe de late sommerdagene. I likhet med folk flest har også de kongelige slike dager å se frem til.

Nå har nemlig prins Carl Philip (43) og prinsesse Sofia (37) endelig inntatt sommeren, og i den anledning deler de en hyggelig hilsen til følgerne sine på sin offisielle Instagram-profil.

Til sine 290 000 følgere overrasker de med et bilde sammen med sønnene Alexander (6), Gabriel (4) og Julian (1) smilende i en blomstereng.

«Vår familie vil ønske dere alle en herlig sommer», skriver de til bildet, etterfulgt av et hjerte.

Skjult budskap

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har også bitt seg merke i prinseparets familieportrett.

- Snakk om sommeridyll! Prinseparet deler tradisjon tro en sommerhilsen i form av et familiebilde. Et nært og godt bilde av Sofia og alle hennes prinser - en deilig kontrast til de vanligvis så oppstilte kongelige bildene, mener Vagle overfor Dagbladet.

Hun følger opp med at det trolig skjuler seg et lite budskap bak bildet.

- På T-skjortene til de to eldste guttene står det «Spread love», et budskap jeg synes hele bildet egentlig symboliserer. En familie som nyter sommeren og kvalitetstid sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.