Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Deler oppdatering etter bruddnyheten

- Jeg kan ikke få takket dere nok, er blant det Gjelsvik deler.

BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Forrige uke ble det kjent at Dennis Poppe Thorsen og Kristin Gjelsvik har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I helgen kom nyheten om at influenserparet Kristin Gjelsvik (35) og Dennis Poppe Thorsen (30) har gjort det slutt etter nærmere ti år som kjærester.

Nyheten delte Gjelsvik i et ærlig innlegg på Instagram.

«10 år! Hit men ikke lenger. De siste 7 månedene har vært tøffe, og jeg har stått i den heftigste livskrisen noensinne. Det har vært mye frem og tilbake, og vi har virkelig prøvd å få det til å fungere», sto det blant annet.

I kommentarfeltet har en rekke følgere sendt hjerter og varme tanker til Gjelsvik.

FLYTTER: Kristin Gjelsvik flytter straks til Stavanger med familien. Men først skal huset i Drammen selges. Reporter: Kine Falch. Video: Dennis Appelong Hagbru. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Nå tar 35-åringen til plattformen igjen og oppdaterer sine over 200 000 følgere etter bruddnyheten.

Gjelsvik er for tida i Spania med familien og i innlegget deler hun flere bilder fra turen og skriver:

«I dag har vært en bedre dag. Takket være gode venner som er her i Spania samtidig som oss, min kjære familie, min elskede sønn, og ikke minst - alle meldingene og kommentarene fra dere. Jeg kan ikke få takket dere nok for massiv støtte i en merkelig tid! Takk for at dere er verdens beste gjeng!»

Videre legger hun til at hun ikke har rukket å gå gjennom alle meldingene som har havnet i innboksen de siste dagene.

«Fy søren så mye kjærlighet … Har aldri opplevd maken. Takk for DERE!»

- Ikke vits å spørre

Thorsen har også tatt til Instagram i anledning den triste bruddnyheten. Først delte han et bilde av sin tidligere kjæreste og deres felles sønn som baby, og la ved et knust og et helt hjerte.

I går delte han imidlertid et nytt innlegg.

«Om du stikker innom Show Bar Stavanger denne uka så er det ikke vits å spørre hvordan jeg har det. For jeg kommer til å smile og si det går greit. Men det vet vi alle er løgn. Kom innom uansett, så kan vi heller skravle om noe hyggelig.»

REAKSJONER Kristin Gjelsvik gikk hardt ut mot å dele barnebilder i sosiale medier, det har skapt reaksjoner. Video: Kristin Gjelsvik Vis mer

I april kunne Thorsen avsløre at han skulle åpne og drive baren Show Bar i hjertet av Stavanger.

Dagbaldet har vært i kontakt med Gjelsvik som ikke har noen ytterligere kommentar til saken. Vi har foreløpig ikke lykkes i å komme i kontakt med Thorsen.

Parterapi

I slutten av februar delte Gjelsvik nyheten om at hun og familien skulle flytte fra Østlandet - til fordel for Stavanger for å bygge drømmehuset. Nå blir det imidlertid ikke akkurat slik hun hadde sett for seg.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

«Situasjonen er bedriten … Husdrømmen i Stavanger går i tusen knas, og det er helt klart vondt når livet tar en fullstendig annen vending enn det man hadde sett for seg», skrev Gjelsvik på Instagram søndag.

Det var tilbake i 2012 at Gjelsvik og Thorsen fant kjærligheten under innspillingen av realityprogrammet «Paradise Hotel».

Siden den gang har det skjedd mye for det tidligere paret som både rakk å forlove seg og bli foreldre sammen.

HARDT UT: Influenser Kristin Gjelsvik reagerer kraftig på at en rekke influensere reklamerer for et kollagenpulver som angivelig skal minske produksjonen av rynker. Produktet har ifølge flere eksperter ingen effekt. Foto/video: Nina Hansen / Dagbladet / Øystein Sæthre / Dagbladet TV Vis mer

De to har ikke lagt skjul på at de valgte å gå til parterapi etter at sønnen kom til verden.

- Vi gikk fra å hele tida ha «date nights» til å aldri ha det. Vi hadde en liten leilighet, og da gikk vi virkelig oppå hverandre. Det var bare kaos og rot, har Gjelsvik tidligere fortalt om parterapi-valget til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer