Fyrst Albert og fyrstinne Charlene:

Deler oppdatering om fyrstinnen

Hjemreisen kan bli betraktelig framskyndet, røper fyrsten.

GJENFORENES: Ifølge fyrst Albert kan det nærme seg en gjenforening mellom fyrsteparet. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB
GJENFORENES: Ifølge fyrst Albert kan det nærme seg en gjenforening mellom fyrsteparet. Foto: Kevin Dietsch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

2021 har vært et tøft år for fyrstinnen av Monaco. Siden mai har Charlene vært «fanget» i hjemlandet Sør-Afrika.

Hun dro dit i utgangspunktet for å rette oppmerksomhet rundt beskyttelsen av neshorn, men i slutten av mai ble hun operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon - og måtte derfor utsette tilbakereisen.

I sommer måtte hun gjennom nok en operasjon, som holdt henne i Sør-Afrika i tre nye måneder.

For en drøy måned siden besvimte hun og ble innlagt på sykehus i landet. Hun ble imidlertid utskrevet dagen etter, og hoffet var kjappe med å opplyse om at det ikke var noen grunn til bekymring.

OPERERT: Finn Schjøll har operert og sender denne hilsen fra sykehussenga. Vis mer

Gode nyheter

Forrige helg kunne fyrstinnen imidlertid glede sine følgere med en hyggelig oppdatering på bildedelingstjenesten Instagram. Hun delte nemlig det første bildet av seg selv siden sykehusinnleggelsen, hvor hun smiler og ser ut til være i god form.

«Gud velsigne», skrev hun til innlegget.

Nylig gjestet også fyrst Albert RMC Radio, hvor han delte den siste oppdateringen rundt hans kones situasjon:

- Hun er fortsatt i Sør-Afrika, men kommer hjem veldig snart. Vi må snakke med legene om et par dager, forteller han på radio, gjengitt av Hello! Magazine.

- Formen hennes er bedre, men det har vært veldig vanskelig for henne, fordi hun har hatt flere problemer, la han videre til.

Tidligere var det snakk om at fyrstinnen skulle returnere til Monaco mot slutten av oktober. Nå ser det imidlertid ut til at hjemreisen kan bli framskyndet betraktelig. En gledelig nyhet for 43-åringen, som ikke har tilbrakt så mye tid med familien de siste månedene.

Sammen med ektemannen har hun tvillingene Jacques og Gabriella (6).

SYKEHUSET: Michael Andreassen er blant deltakeren i «4-stjernes middag», og der forteller han om den gangen han ble innlagt på sykehuset etter botox injeksjoner. Video: Discovery+ Vis mer

Avviser trøbbel i ekteskapet

Fyrsteparet har vært ærlige om at den siste tida har vært utfordrende, men ryktebørsen har lenge villet ha det til at det er trøbbel i ekteskapet som ligger bak reisen.

I et intervju med Channel24 avkreftet Charlene ryktene:

- Det har vært en svært vanskelig tid for meg. Jeg savner min mann og mine barn utrolig mye. Det som har vært tyngst, som legeteamet sa, var at jeg ikke fikk reise hjem til vår ti års bryllupsfeiring, fortalte hun i et intervju med Channel24, gjengitt av Billedbladet.

- Fyrst Albert er min klippe, min styrke og uten hans kjærlighet og støtte ville jeg ikke ha kommet meg gjennom disse smertefulle månedene, fortsatte hun.

SKADER SEG: Det går ikke helt som det skal når Iselin Michelsen skal lære seg poledance i «Charterfeber». Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Nå skal den eviglange ventetida endelig gå mot slutten, og Monacos fyrstefamilie er snart gjenforent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer