Teddi Mellencamp:

Deler oppdatering om syk datter

Teddi Mellencamps fem måneder gamle datter er angivelig på bedringens vei etter den omfattende operasjonen.

VELLYKKET: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp forteller at hennes nyopererte datter gradvis kommer seg, etter operasjonen i forrige uke. Foto: Teddi Mellencamp / Instagtam
VELLYKKET: «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Teddi Mellencamp forteller at hennes nyopererte datter gradvis kommer seg, etter operasjonen i forrige uke. Foto: Teddi Mellencamp / Instagtam Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tida har realityprofilen Teddi Mellencamp (39), kjent fra «The Real Housewives of Beverly Hills», vært åpenhjertig om sin fem måneder gamle datter Doves helse. Dattera har hun sammen med ektemannen Edwin Arroyave (43).

Lille Dove er nemlig diagnostisert med den sjeldne tilstanden kraniosynostose.

Ifølge NHI er kraniosynostose en tilstand der de ulike beina i skallen vokser sammen og lukker seg for tidlig. Det vil hindre skallen i å vokse og bli større, og gi plass for den voksende hjernen.

- Bekymret

Dette medførte at Mellencamps babydatter måtte gjennomgå en nevrokirurgisk operasjon - noe stjerna delte med sine 913 000 følgere på Instagram.

Dattera til John Mellencamp skrev blant annet i innlegget at hun var nervøs og bekymret. Hun var dessuten nølende til å dele datteras helseproblem med offentligheten, men følte at hun kunne bruke plattformen til å nå ut til andre i lignende situasjoner.

«Vi er så takknemlige som har et fantastisk lag med leger og kirurger som har fanget opp dette i et tidlig stadium», skrev hun blant annet.

Videre åpnet realitystjerna seg om sine bekymringer rundt operasjonen i podkasten sin, «Teddi Tea Pod».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer