Kongefamilien:

Deler privat bilde

Se kongefamiliens sommerhilsen!

GOD SOMMER: Den norske kongefamilien ønsker det norske folk god sommer med dette bildet fra kongeparets sommersted Mågerø. Foto: Det kongelige hoff
GOD SOMMER: Den norske kongefamilien ønsker det norske folk god sommer med dette bildet fra kongeparets sommersted Mågerø. Foto: Det kongelige hoff Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går 4. juli fylte dronning Sonja 83 år - og tradisjonen tro ble bursdagen feiret på kongeparets sommersted Mågerø på Tjøme. De siste åra har dronninga valgt å holde en lav profil på fødselsdagen sin, og som regel har feiringen vært privat.

Det var også i tilfelle i år, noe kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, bekreftet overfor Dagbladet. I juni fortalte Varpe at kongeparet skal være på nettopp Mågerø i store deler av sommerferien, og nå later mye til at dronninga inviterte familie og venner til feiring på det tradisjonsrike sommerstedet også i år.

Søndag delte nemlig det norske kongehuset en sommerhilsen fra kongefamilien i sosiale medier. Bildet er etter alle solemerker tatt på kongeparets sommersted, og på bildet smiler kongefamilien pent til kamera.

- Kongefamilien ønsker alle sammen en riktig god sommer, står det i innlegget.

Familien samlet

På bildet sitter kongefamilien samlet rundt et langbord utendørs, og på den ene bordenden står dronninga med utslåtte armer. Det er ikke godt å si om bildet er tatt på Sonjas 83-årsdag, men det så i hvert fall ut til at kongefamilien nøt hverandres selskap.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer