Prinsesse Madeleine:

Deler private bilder fra bryllupsfesten

- Her får vi virkelig komme tett på.

JUBILEUM: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill kunne torsdag feire ti år som gift. Foto: Willi Schneider/REX/NTB
JUBILEUM: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill kunne torsdag feire ti år som gift. Foto: Willi Schneider/REX/NTB Vis mer
Publisert

8. juni 2013 var en stor dag for den svenske kongefamilien. I Slottskyrkan i Stockholm strømmet kongefamilier fra hele Europa, samt andre gjester, til for å overvære et kongelig bryllup.

Prinsesse Madeleine (40) giftet seg med den amerikanske businessmannen Chris O'Neill (48) i en storslått vielse, og nå - ti år seinere - feirer de ti års bryllupsdag.

Selv benyttet prinsessen muligheten til et lite tilbakeblikk til den store dagen. På Instagram har hun delt en rekke private bilder fra bryllupsfesten, av både dansing, kyssing og taleholding.

Det ene bildet er redigert i svart-hvitt, og viser det lykkelige brudeparet på dansegulvet. Mens Chris rocker til musikken med fingeren i været, smiler Madeleine fra øre til øre mens hun holder opp den lange brudekjolen.

Et annet bilde viser det nygifte paret som deler et aldri så lite kyss. Ut fra et annet bilde kan det se ut til at kysset smalt etter brudgommens tale til bruden under middagen.

Se og Hørs kongehusekspert har også fått med seg prinsesse Madeleines nostalgiske tilbakeblikk på sosiale medier, og legger ikke skjul på at det er stas å få et innblikk man tidligere ikke har fått.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer