Prinsesse Isabella:

Deler private bilder

Prinsesse Isabella av Danmark er tenåring.

13 ÅR: Prinsesse Isabella (bak til venstre) av Danmark fyller år tirsdag, noe som blant annet markeres med nye bilder av den ferske tenåringen. Her med lillesøster Josephine (9), mamma Mary (48) og bestemor, dronning Margrethe (80). Foto: NTB scanpix
13 ÅR: Prinsesse Isabella (bak til venstre) av Danmark fyller år tirsdag, noe som blant annet markeres med nye bilder av den ferske tenåringen. Her med lillesøster Josephine (9), mamma Mary (48) og bestemor, dronning Margrethe (80). Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag, 21. april, fyller prinsesse Isabella av Danmark 13 år - og har dermed satt en fot innenfor sitt første år som tenåring.

I anledning prinsessas bursdag har den danske kongefamilien delt en rekke nye bilder, som ble offentliggjort på kongehusets hjemmesider, og på kongefamiliens offisielle Instagram-konto, tirsdag.

På bildene ser man prinsessa i forskjellige aldre - helt ned til hun var et halvt år gammel.

Private bilder

Det er vanlig at det blir delt nye bilder av de danske kongelige, i anledning deres bursdag. Det gjorde de også da tvillingene prins Vincent og prinsesse Josephine fylte ni år i januar.

Også da dronning Margrethe fylte 80 år forrige uke, ble det delt en rekke portretter av monarken.

Nå er det altså prinsesse Isabella, nest yngste barn av kronprinsesse Mary (48) og kronprins Frederik (51), sin tur til å bli hyllet av familien.

På kongehusets Instagram-konto skriver de følgende:

«Det er hennes kongelige høyhet prinsesse Isabellas 13-årsdag, og i den anledning er det en glede for kronprinsparet å dele et nytt bilde av prinsessa. Kronprinsparet markerer også at prinsesse Isabella nå er tenåring, ved å offentliggjøre fire private bilder av hennes kongelige høyhets liv».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer