Den greske kongefamilien:

Deler private feriebilder

Nyter late sommerdager i Hellas.

PÅ TUR: Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal tok med de fem barna på ferie til Hellas. Foto: Skjermdump fra Instagram
PÅ TUR: Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal tok med de fem barna på ferie til Hellas. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til tross for at kongehuset i Hellas formelt gikk i oppløsning på midten av 1970-tallet, har den greske kongefamilien beholdt sine kongelige titler.

Familien bor nå forskjellige steder i verden. Kong Konstantin (81) og dronning Anne-Maries (74) eldste sønn, kronprins Pavlos (54), holder til i New York sammen med kona Marie-Chantal (52) og deres fem barn.

Nå har de imidlertid dratt på sommerferie til sitt gamle hjemland, Hellas. Pavlos og Marie-Chantal har begge delt en rekke hyggelige feriebilder av familien på Instagram.

Ekteparet har de fem barna Maria-Olympia (24), Konstantin-Alexios (22), Achileas Andreas (20), Odysseas Kimon (16) og Aristides Stavros (13) sammen - og hele hurven er med på den kongelige ferien til Hellas.

Kronprinsen har delt en bildeserie bestående av bilder fra blant annet ruinene av det greske tempelet Parthenon på Akropolis i hovedstaden Aten.

Fyller år

Familien ser ut til å kose seg stort på ferie sammen. Kommentarfeltet er i hvert fall begeistret, der det strømmer inn med ønsker om en god ferie til de kongelige.

Marie-Chantal har også delt to innlegg med sine 193 000 følgere på Instagram. Det ene bildet er av ektemannen og eldstedatteren Maria-Olympia, mens hele gjengen er samlet på det andre bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer