Prins Carl Philip og prinsesse Sofia:

Deler romantisk bilde

Prinseparet ønsker god midtsommer på Instagram.

NYTT BILDE: Sofia og Carl Philip ønsker det svenske folket god midtsommer med nytt, sommerlig bilde på Instagram. Her er de i 2019. Foto: Splash News / NTB
NYTT BILDE: Sofia og Carl Philip ønsker det svenske folket god midtsommer med nytt, sommerlig bilde på Instagram. Her er de i 2019. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne helgen markerer svenskene «Midsommar», en stor folkefest der de feirer og hyller den lengste og lyseste dagen i året. Høytida skal helst feires utendørs, og gjerne så landlig som bare mulig.

Blomsterkranser, god mat og maistang er selvskrevne ingredienser når det svenske folk samler seg til fest i slutten av juni. Feiringen er langt større enn Sankthans-markeringen vi har her til lands.

Også den svenske kongefamilien bruker helgen til å feire. Kong Carl Gustaf (75) og dronning Silvias (77) sønn Carl Philip (42) og kona prinsesse Sofia (36) har delt et hyggelig sommerbilde på Instagram i anledning «Midsommar»-feiringen.

Grønne omgivelser

«God midtsommer fra oss», skriver ekteparet til sine 273 000 følgere på bildedelingstjenesten.

På bildet smiler de pent til kamera i landlige omgivelser - mens de holder hender. I kommentarfeltet er folk henrykt over det koselige bildet av prinseparet. 42 000 personer har hittil likt bildet, og i kommentarfeltet har det strømmet inn med ønsker om en god midtsommerfeiring.

Det er usikkert hvem som er fotografen, men det er nok ikke helt utenkelig at det er noen andre medlemmer av kongefamilien som har knipset det hyggelige sommerbildet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer