Prins William og hertuginne Kate:

Deler romantiske bilder: - Wow!

Hertugparet av Cambridge feirer hele ti års bryllupsdag i dag.

TI ÅR: Hertuginne Kate og prins William feirer ti års bryllupsdag i dag. Det ferirer de med å dele nye bilder. Foto: Chris Floyd / Camera Press / PA via AP / NTB
TI ÅR: Hertuginne Kate og prins William feirer ti års bryllupsdag i dag. Det ferirer de med å dele nye bilder. Foto: Chris Floyd / Camera Press / PA via AP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det har vært tøft for den britiske kongefamilien de siste månedene. Oprah-intervjuet med hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36), der de bydde på en rekke sjokkavsløringer, ble sendt verden rundt i mars.

Ikke lenge etter kom den triste nyheten om at dronning Elizabeths (95) høyre hånd gjennom mer enn sju tiår, prins Philip, hadde gått bort, 99 år gammel.

Midt oppi det hele feirer imidlertid hertuginne Kate (39) og prins William (38) ti års bryllupsdag - en dag de markerer med nye, romantiske bilder.

Deler nye bilder

Torsdag er det nemlig hele ti år siden hertugparet av Cambridge ga hverandre sitt ja i et overdådig bryllup i Westminister Abbey, der svimlende 1900 gjester var invitert for å feire kjærligheten.

I tillegg hadde hundretusener av briter møtt opp foran Buckingham Palace for å se det nygifte paret ha sitt første kyss som mann og kone på balkongen.

Dagens markeres med nye bilder av hertuginnen og hennes prins. De ble tatt denne uka på Kensington Palace av fotograf Chris Floyd.

I et av bildene, der hertuginnen står i prinsens armkrok, er det ingen tvil om at paret ser svært så lykkelige og forelsket ut. Bildet er også en referanse til parets forlovelsesbilde fra 2010, der de poserte på samme måte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer